Noi terminale Nokia: Nokia Asha 205 si Asha 206 si un nou serviciu “Slam”


Nokia introduce serviciul “Slam” pe noile terminale Nokia Asha 205 si Asha 206

                

– Nokia Asha 205 este telefonul ideal pentru retele sociale, cu tastatura QWERTY si buton Facebook dedicat

– Nokia 206 ofera culori indraznete si durata de baterie impresionanta ce ofera 47 de zile in stand-by

– Nokia lanseaza Slam – un nou serviciu exclusiv care permite impartasirea rapida de continut

 Nokia si-a extins astazi portofoliul de telefoane mobile cu doua noi dispozitive create pentru a oferi utilizatorilor experinte de internet excelente la preturi accesibile. Nokia Asha 205 si Nokia 206 sunt disponibile in versiuni single-SIM si dual SIM, oferind utilizatorilor modalitati inovatoare de a accesa functii sociale si de a impartasi continutul lor preferat.  Ambele dispozitive reflecta traditia Nokia de a imbina design-ul de inalta calitate si durata extinsa de viata a bateriei.

Slam, impartasire rapida de continut
Nokia Asha 205 si Nokia 206 sunt primele dispozitive mobile care dispun de functia exclusiva Slam. Slam permite utilizatorilor sa partajeze instantaneu continut multimedia, precum imagini si clipuri video, cu prietenii din apropiere. Slam functioneaza pe majoritatea terminalelor cu Bluetooth, fara a fi nevoie de pairing si fara ca destinatarul sa detina Slam*.  Prin doar cateva clicuri, utilizatorii pot da “Slam” continutului lor catre un alt dispozitiv, mai rapid decat prin utilizarea Bluetooth si fara a consuma trafic de date.

“Cele mai noi terminale Nokia ofera consumatorilor “super-sociali” noi modalitati de a-si exprima personalitatea prin design, culoare si noi caracteristici inovatoare, cum ar fi Slam”, explica Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. “Ambele dispozitive sunt construite tinand cont de increderea si calitatea pe care oamenii o asteapta de la Nokia si ofera experiente de Internet inteligente, care contribuie la economisirea de bani.”

Nokia Asha 205: terminalul ideal pentru retele sociale

Nokia Asha 205 are o tastatura QWERTY placuta la atingere. De asemenea, aceasta introduce un buton nou dedicat Facebook, ceea ce face dispozitivul perfect pentru persoanele sociale care doresc sa acceseze rapid profilul lor de Facebook. Oferind acces la eBuddy Chat, Twitter si suport pentru conturile de e-mail cele mai utilizate, precum Gmail, Nokia Asha 205 este creat pentru ca utilizatorii sa nu fie niciodata la mai mult de cateva clicuri distanta de retelele lor sociale.

Alte caracteristici cheie ale dispozitiviului Nokia 205:
-Notificari eBuddy pe ecran, care tin utilizatorii conectati la noi conversatii

– Aplicatia web gratuita Nokia Life+, care include serviciile Life Skills si Live Healthy

-Un pachet bogat de divertisment mobil, incluzand 40 de jocuri EA gratuite, diponibile spre descarcare, impreuna cu alte zeci de mii de aplicatii disponibile in Nokia Store.

-Disponibil in variantele single-SIM si dual SIM
– Modelul dual SIM dispune de tehnologia exclusiva EasySwap de la Nokia, care permite utilizatorilor sa comute intre cartelele SIM fara a opri dispozitivul

-Baterie impresionanta, ce ofera pana la 37 zile in stand-by pentru single-SIM si pana la 25 de zile pentru dual SIM.

Nokia Asha 205 este disponibil in culorile cyan, magenta si orange. Pretul estimativ pentru Nokia Asha 205 este de aproximativ 62 USD fara taxele si subventiile aplicabile produsului si se asteapta ca vanzarile sa inceapa in trimestrul 4, 2012.

Nokia 206: Internet in culori vii

Nokia 206 dispune de o tastatura alfanumerica clasica si un ecran generos de 2,4 inci, oferind un spatiu amplu pentru navigarea pe internet, jocuri sau chat cu prietenii. De asemenea, utilizatorii au acces rapid la Facebook si Twitter direct din ecranul de start.

Disponibil intr-o paleta de culori vibrante incluzand cyan, magenta si galben, Nokia 206 este telefonul ideal pentru cei ce doresc familiaritate si usurinta in utilizare, alaturi de un design atragator si toate beneficiile internetului mobil.

Alte caracteristici cheie ale dispozitiviului Nokia 206:
– Tehnologie de prelucrare a imaginii, care optimizeaza fotografiile capturate cu camera de 1,3MP pentru a fi impartasite pe Facebook,
– Un pachet bogat de divertisment social si mobil ce include eBuddy Chat, WhatsApp** si un pachet cadou cu 10 produse premium
– Disponibil in variantele single-SIM si dual SIM
–  Modelul dual SIM dispune de tehnologia exclusiva EasySwap de la Nokia, care permite utilizatorilor sa comute intre cartelele SIM fara a fi nevoiti sa inchida dispozitivul
– Baterie impresionanta, ce ofera pana la 47 zile in stand-by pentru terminalul single-SIM si pana la 28 zile pentru terminalul dual SIM.

Pretul estimativ pentru Nokia Asha 206 este de aproximativ 62 USD, fara taxele si subventiile aplicabile produsului si se asteapta ca vanzarile sa inceapa in trimtestrul 4, 2012.

Noile dispozitive beneficiaza la maximum de avantajul platformei de Internet Nokia Xpress, care utilizeaza tehnologia cloud a Nokia pentru a reduce traficul de date cu pana la 90%, astfel ca utilizatorii se bucura de acces la internet la preturi mai avantajoase.

De asemenea, terminalele dispun de Nokia Nearby, aplicatia web care ajuta utilizatorii sa descopere punctele de interes, precum restaurante, magazine si bancomate din proximitate.

*In prezent, functia Slam nu este compatibila cu dispozitive iOS si Windows Phone

**Disponibil numai in versiunea single-SIM

 26.11.2012, Espoo, FinlandaNokia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.