Cabral Ibacka si Vlad Petreanu se muta impreuna – in Casa 3PLAY


                      Cabral Ibacka si Vlad Petreanu, doua dintre cele mai indragite vedete din show-biz-ul romanesc, vor locui impreuna in perioada 3 – 5 decembrie, ca parte a unui experiment inedit marca Romtelecom – Casa 3PLAY. In spatele usilor inchise, Cabral si Vlad vor primi si vor rezolva in direct diverse provocari primite de la public, folosindu-se doar de smartphone, tableta, televizor, laptop si telefon, pentru a demonstra ca nimic nu este imposibil atunci cand te ajuti de cele mai noi servicii de comunicatii. Publicul ii va putea urmari in actiune si va putea sa interactioneze cu cei doi in zilele de 3, 4 si 5 decembrie, de la orele 19:00 la 21:00, pe site-ul campaniei www.casa3play.ro.

Rolul tehnologiilor si serviciilor de comunicatii in viata de zi cu zi a crescut atat de mult, incat e greu sa ne imaginam cum ar fi daca nu ar exista. De aici a plecat ideea experimentului – Casa 3Play – un show interactiv LIVE care testeaza limitele tehnologiei pentru a vedea cat de mult ne poate ajuta in rezolvarea celor mai solicitante probleme cu care ne confruntam zilnic sau pentru a ne face viata mai frumoasa.“E o nebunie! Vom fi ca in tabara, avem 3 zile de rezolvat probleme primite prin facebook, twitter si blog, incuiati in casa, legati de lume doar prin tehnologie. Va fi o adevarata provocare pentru noi, cat si pentru cei care ne urmaresc, pentru ca ei trebuie sa vina cu idei cat mai originale pentru a castiga premiul, iar noi trebuie sa revenim cu rezolvari la fel de originale. De-abia astept”, spune Cabral.

“Mereu gata sa contribui la progresul omenirii, cum sa fi pierdut eu ocazia de a ma supune acestui experiment unic, menit sa testeze limitele rezistentei si creativitatii umane pe Internet? Mai ales cand in ecuatie este introdus si un factor perturbator de asemenea magnitudine precum Cabral?”, declara Vlad.

Incepand din 25 noiembrie, publicul le va putea lasa celor doi provocari dintre cele mai dificile sau mai amuzante prin intermediul aplicatiei dedicate de pe site-ul campaniei www.casa3play.ro. Vlad si Cabral le vor alege pe cele mai solicitante si vor incerca sa le duca la bun sfarsit sub privirile publicului. Totodata, provocarile cele mai interesante care vor fi publicate pe site vor intra automat in cursa pentru castigarea uneia dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab 2.7.

Romtelecom e gazda show-ului, pentru ca demonstreaza intr-un mod inedit si distractiv utilitatea pachetelor personalizate de servicii de televiziune, internet si voce in casa oricarui roman. Pentru derularea acestui experiment, COSMOTE Romania va pune la dispozitie smartphone-uri de ultima generatie si servicii mobile de voce si date.

BUCURESTI, 27 Noiembrie 2012 – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.