COSMOTE Romania anunta castigatorii celei de-a treia editii a Burselor COSMOTE


        COSMOTE Romania continua sa sprijine tinerii prin acordarea, pentru al treilea an consecutiv, a 5 noi burse prin intermediul Burselor COSMOTE, programul de responsabilitate corporativa lansat in 2010. Astfel, inca 5 studenti vor beneficia de-a lungul studiilor universitare de suport financiar constand in 700 lei/luna pentru fiecare student, timp de 9 luni/an.

Studentii care au castigat cate o Bursa COSMOTE in cadrul celei de-a treia editii a programului sunt: Bogdan Baciu din Falticeni, student la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti, Andra–Mihaela Costache din Galati, studenta la Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie, in cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, Madalina Hristache din Giurgiu, studenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, Mihaela–Adriana Nistor din Drobeta Turnu Severin, studenta la Facultatea de Matematica si Informatica, in cadrul Universitatii din Bucuresti si Constantin Popa din Falticeni, student la Facultatea de Inginerie Aerospatiala, Bucuresti.

„Suntem mandri sa avem deja 15 studenti premiati in cadrul acestui program, ajuns la a treia editie. Continuam astfel sa sprijinim tinerii talentati si pasionati, cu scopul de a le vedea talentul transpus in profesiile pe care si le-au ales. Suntem bucurosi sa investim in acesti „boboci” si ca putem contribui la conturarea viitorului lor. Si in acest an, am vazut tineri cu multe realizari, cu o viziune clara privind viitorul lor. Le uram succes in a-si indeplini idealurile”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE Romania.

A treia editie a Buselor COSMOTE a atras interesul a peste 160 de tineri studenti care au aplicat intre 17 septembrie si 15 octombrie la acest program. 105 dosare au fost validate si luate in considerare pentru selectarea celor 25 de finalisti. Juriul editiei din 2012 a evaluat cei 25 de finalisti pe durata a 2 zile de interviuri, urmate de selectarea celor 5 castigatori. Juriul a fost alcatuit din: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienta in media de peste 15 ani; Mihaela Perianu, fondator si Managing Partner la Aims Human Capital si la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu, Managing Partner al companiei Seeds for Success; Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Camelia Beldeanu, Head of Technology, Customer Care and Operational Office al COSMOTE Romania.
Ajuns la a treia editie, programul Bursele COSMOTE este destinat absolventilor de liceu din anii 2011 sau 2012, care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2012.
Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro.

In calitatea de parte responsabila si activa a societatii, COSMOTE Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. Printre programele de responsabilitate sociala dezvoltate de COSMOTE Romania se numara: „Mesaje de iubire – campanie de SMS-uri de Anul Nou”, parteneriatul cu Asociatia Telefonul Copilului, programul intern de protectie a mediului inconjurator „Green Office” si multe altele.

Bucuresti, 15 noiembrie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.