Allview a lansat azi smartphone-ul sub brand romanesc cu cel mai mare ecran Dual SIM Allview P6 Stony


             Azi brasovenii de la Allview in prezenta jurnalistilor si bloggerilor IT&C (prezenti in numar neasteptat de mare) au lansat smartphone-ul sub brand romanesc cu cel mai mare ecran  Dual SIM Allview P6 Stony.

Vine cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch si tableta Allview 3 Connect cu 3G si GPS incorporat. Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si beneficiaza de noua interfata grafica Berry. Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct si camera foto de 8 MP cu autofocus. Tableta Allview 3 Connect, cu receptor GPS incorporat, are un display capacitiv multitouch de 9,7 inch, este dotata cu un procesor Cortex A9 si ofera conexiune 3G, wireless si bluetooth.Primul detaliu care te surprinde placut este marimea display-ului, de 4,65 inch. Ecranul reda imaginile la o rezolutie de 1280×720 pixeli iar tehnologia HD Super Amoled asigura un contrast puternic, culori vii si claritate de top. P6 Stony este echipat cu procesorul Cortex A9 Dual Core care asigura experienta optima in utilizarea aplicatiilor, o reactie rapida la comenzi si o experienta multitasking remarcabila. Cu o grosime de numai 8,6 mm si o greutate de 131 de grame, Stony este un smartphone extrem de elegant.

Camera foto performanta de 8MP, una dintre cele mai apreciate de pe piata, cu autofocus si led flash, realizeaza imagini HDR si filme HD extraordinare. Smartphone-ul este protejat de aplicatia preinstalata Bitdefender Mobile Security, oferita de catre liderul pietei locale de antivirus.

Smartphone-ul P6 Stony se poate conecta, intr-o zona de pana la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, intre ele.

Din cate am butonat la eveniment se misca bine, ecranul e frumos, e placut in mana in ciuda marimii ercanului pare a fi utilizabil, desi cum v-am mai zis nu-s adeptul ecranelor atat de mari, pentru mine (neavand degete de pianist) cel mai comod par cele de 4 si 4,3”, dar mai multe dupa ce va ajunge si la mine la teste 🙂

Tot aici am aflat si de noua tableta pe care-l pregatesc Tableta Allview 3 Conect o tableta care are ca principala caracteristica conectivitatea, dispunand de conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth si are si GPS incorporat va avea o camera de 8 Mpx-eli si ecran de 9,7”, in schimb va fi doar single core si rezolutia ecranului va fi de 1024 x 768.

Ambele dispozitive sunt preconizate ca vor ajunge in magazine in 2 saptamani prinzand astfel valul de cumparaturi pentru Sarbatori.

Stony va avea un pret aprox. de 1.500 RON si Allview 3 Conect-ul in jur de 1.200 RON si compania VisualFan preconizeaza vanzari de cate 2.000 de unitati din fiecare pana la sfarsitul lui Ianuarie.

Cateva imagini de la eveniment in galerie.

2 responses to “Allview a lansat azi smartphone-ul sub brand romanesc cu cel mai mare ecran Dual SIM Allview P6 Stony

  1. Pingback: Allview P6 Stony unboxing (video) | Z0ltan77

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.