Cele aproape 1.900 telefoane mobile vechi si accesorii colectate in programul I love recycling au fost transformate in copaci sambata trecuta


                Cu ocazia Orei Pamantului, sarbatorita in martie 2012, COSMOTE a readus in atentia publicului programul de mediu I love recycling, respectiv importanta colectarii si reciclarii telefoanelor mobile vechi si a accesoriilor. Pentru fiecare dintre cele 1.900 de telefoane mobile si accesorii care au fost colectate de la debutul campaniei si pana la finalul lunii Septembrie 2012, COSMOTE a plantat cate un copac sambata trecuta.

In urma colectarii de anul acesta, COSMOTE Romania a invitat angajati ai Grupului, bloggeri si voluntari la actiunea de plantare care a avut loc sambata, 10 noiembrie in apropierea orasului Ploiesti, in cadrul programului Adopta o padure, realizat in colaborare cu asociatia MaiMultVerde. Circa 200 de persoane au dus mai departe implicarea si interesul clientilor COSMOTE si Germanos in ceea ce priveste colectarea de telefoane mobile vechi si accesorii, prin plantarea unui copac pentru fiecare articol colectat in 2012.Pe langa cei 1.900 de copaci rezultati in urma colectarii terminalelor vechi in acest an, COSMOTE Romania a contribuit cu alti 5.000 de copaci, care au fost plantati pe o suprafata de 1 hectar in timpul actiunii de sambata trecuta, ca parte a programului Adopta o padure.

“Multumim pe aceasta cale clientilor si colegilor pentru aportul lor in colectarea celor aproape 1.900 de terminale si accesorii, pe parcursul celor 7 luni de campanie, facand posibila plantarea noilor copaci. Vom continua sa respectam angajamentul pentru un mediu mai verde pentru fiecare dintre noi, prin derularea unor astfel de campanii si in anul urmator”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, COSMOTE Romania.

Campania de colectare din acest an a avut loc in retele de magazine COSMOTE si Germanos, vizand atat publicul extern, utilizatorii de telefoane mobile care au dorit sa recicleze terminale vechi si accesorii, cat si angajatii Grupului. Toate terminalele vechi, accesoriile si bateriile sunt trimise catre Environ, partener COSMOTE, autorizat sa trateze deseuri electronice prin intermediul partenerilor reciclatori.

COSMOTE Romania a lansat programul Adopta o padure in anul 2009, prin plantarea a 5.000 de copaci in padurea Caciulati, in apropiere de Balotesti. In anul urmator, echipa de voluntari a plantat 10.000 de puieti de stejar pe o suprafata de 20.000 mp in estul Ploiestiului, cu sprijinul Asociatiei MaiMultVerde si a Serviciul de Gospodarire Urbana Ploiesti, revenind in 2011 cu lucrari de completare si ingrijire.

Bucuresti, 12 noiembrie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.