Sage lanseaza in Romania noua versiune a Sage ERP X3 in cadrul evenimentului Binary 2012


             Grupul Sage, al treilea producator de solutii ERP la nivel mondial, lanseaza in Romania noua versiune a solutiei de management al resurselor intreprinderii Sage ERP X3 6.5, care aduce imbunatatiri majore utilizatorilor.

Aceasta versiune este prezentata in cadrul in cadrul „Expozitiei Internationale de Software BINARY 2012”, ce are loc in perioada 7-9 Noiembrie, la Standul Sage, nr. 58.

Fiind usor de utilizat, Sage ERP X3 6.5 aduce peste 80 de imbunatatiri fata de versiunea anterioara. Una dintre noile aplicatii este integrarea solutiei CRM pentru imbunatatirea eficientei gestiunii relatiei cu clientii.Totodata, noua solutie nu raspunde doar nevoilor functionale ale companiei, ci sprijina si performanta acesteia: prin integrarea Sage ERP X3 EDM, solutie avansata de management al documentelor electronice, noua versiune Sage ERP X3 6.5 permite, pe langa stocarea unui volum important de date in format electronic, fluidizarea interactiunii, automatizarea activitatilor si optimizarea timpului necesar pentru identificarea continutului cautat.

O alta imbunatatire majora este reprezentata de alianta globala intre Sage si Verteego, furnizor international de solutii de gestiune a mediului, ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a raspunde mai eficient legislatiei referitoare la protejarea mediului inconjurator. Conectivitatea la platforma online REACH dezvoltata de Verteego ofera o solutie complexa ce automatizeaza procesul de urmarire a substantelor chimice periculoase in lantul logistic si faciliteaza conformarea partenerilor la legislatia REACH in vigoare.

Solutia de management al intreprinderii Sage ERP X3 a devenit disponibila in Romania in luna aprilie a anului 2012 printr-un parteneriat exclusiv cu DEVEHO Software Consulting. Companiile care un implementat deja Sage ERP X3 pe piata locala pot face actualizarea la noua versiune cu suport din partea DEVEHO Software Consulting.

Agenda Evenimentului
8 Noiembrie 2012, 11:05 – 11:30 prezentarea: “Sage ERP X3 to follow your business”
Vorbitori:
– Alain de Martin de Vivies, Sage ERP X3 Solution Consultant, Sage
– Guy Leclercq, CEO Deveho Software Consulting

Despre Sage ERP X3 (www.sageerpx3.com)
Sage ERP X3 este o solutie dedicata companiilor mijlocii si mari, fiind dezvoltata la nivel international si permitand clientilor sai sa evolueze si sa performeze prin intermediul tehnologiei. Peste 3.500 de clienti din intreaga lume au ales deja Sage ERP X3 datorita usurintei de utilizare, timpului redus de implementare si a costurilor eficiente.
Fiind folosita de peste 10 ani, Sage ERP X3 este o solutie validata si complexa, ce raspunde nevoilor specifice ale companiilor medii si mari din industrii ca manufactura sau servicii, distributii si altele. Sage ERP X3 este comercializata in 56 de tari si este deservita de un ecosistem format din peste 1.500 de specialisti si 240 de parteneri.
Sage ERP X3 este o solutie internationala adaptata legislatiei curente din tarile in care este comercializata. Pentru Romania, localizarea Sage ERP X3 integreaza specificatiile legale si fiscale, cum ar fi declaratia 390 VIES, declaratia 394 sau declaratia de schimb intracomunitar.
Despre Deveho Consulting (www.deveho.com / http://www.deveho.ro)
Deveho Consulting este o companie specializata in implementarea la nivel international a solutiei Sage ERP X3. Echipa formata din consultanti Sage ERP X3 multilingvi, stabilita in Paris si in Lyon, ofera servicii de consultanta si actvitati de management a implementarii. Datorita parteneriatului solid in monitorizarea legislatiei si a proiectelor numeroase derulate in Europa Centrala, DEVEHO Consulting a devenit in mod natural un producator si distribuitor pe segmentul localizarii Sage ERP X3 in aceasta regiune.
Despre Sage
Sage creeaza, editeaza si comercializeaza software de gestiune si servicii asociate menite sa sporeasca eficienta companiilor. Pentru a garanta o gestionare facila a celor 6 milioane de clienti pe care ii deserveste in intreaga lume, Sage se bazeaza pe expertiza a 12.600 de salariati, pe reteaua sa de 28.000 de parteneri revanzatori si pe cei peste 40.000 experti contabili care utilizeaza si recomanda produsele. Datorita investitiilor in cercetare si dezvoltare si a bunei reglementari, Sage anticipeaza evolutiie legale, fiscale si tehnologice, astfel incat sa asigure clientilor un nivel ridicat al serviciilor si asistenta prompta. Cifra anuala de afaceri obtinuta la nivel global s-a ridicat in anul fiscal 2011, incheiat la 30 septembrie, la 1,5 miliarde de euro.

Bucuresti, 7 Noiembrie 2012 –Grupul Sage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.