Orice telefon mobil trimis la reciclat inseamna un copac plantat si poate aduce un smartphone


In cadrul programului I love Recycling,
Orice telefon mobil trimis la reciclat inseamna un copac plantat si poate aduce un smartphone

In ultimii ani, telefoanele mobile au devenit o parte foarte importanta a vietii fiecaruia dintre noi, pentru a ramane conectati cu cei dragi sau cu cele mai recente evenimente. Conform estimarilor COSMOTE Romania, romanii isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare, daca sunt reciclate corespunzator. De asemenea, reciclarea deseurilor electronice este o necesitate, prin prisma substantelor periculoase pe care acestea le pot contine.

De aceea, COSMOTE Romania continua sa isi incurajeze clientii sa fie responsabili in ceea ce priveste mediul inconjurator, contribuind in acest mod la o planeta mai curata, prin reciclarea telefoanelor mobile vechi. Prin intermediul programului I Love Recycling, compania demonstreaza inca o data angajamentul fata de un mediu mai verde, invitandu-si clientii sa se alature acestei initiative, relansata in luna martie, cu ocazia Orei Pamantului.

In cadrul programului, pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare in oricare dintre magazinele COSMOTE si Germanos pana la finalul lunii septembrie, COSMOTE va planta un copac in aceasta toamna si il va ingriji pana la maturitate, pentru o perioada de 5 ani.

Pentru a rasplati cei mai dedicati si “verzi” clienti, COSMOTE ofera 3 smartphone-uri pentru 3 dintre persoanele care vor aduce un telefon mobil vechi (cu sau fara accesorii), pana la finalul lunii septembrie, in oricare dintre magazinele COSMOTE si Germanos. Concursul, desfasurat pe pagina Facebook dedicata, va reuni toti fanii COSMOTE care doresc pastrarea unui mediu curat.

Astfel, prin simpla postare a unei poze din timpul predarii telefonului mobil vechi si raspunsul la o simpla intrebare, oricine poate castiga unul dintre urmatoarele terminale de ultima generatie: Samsung I9300 Galaxy S3 White, Nokia Lumia 710 white sau Motorola XT615 MotoLuxe White. Concursul incepe astazi si se va incheia pe 1 octombrie, cand vor fi anuntati castigatorii, in baza voturilor obtinute.

La finalul editiei din acest an, COSMOTE Romania va planta un copac pentru fiecare telefon mobil reciclat in cadrul programului Adopt a Forest. Prin intermediul programului I Love Recycling, oricine poate contribui la protejarea mediului inconjurator, motiv pentru care COSMOTE invita toti clientii sa accepte provocarea si sa aduca terminalele vechi la reciclat.

Bucuresti, 21 Septembrie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.