COSMOTE Romania lanseaza cea de-a treia editie a programului Bursele COSMOTE


           COSMOTE Romania continua sa se implice in sprijinirea educatiei si recunoasterea performantei prin lansarea celei de-a treia editii a Burselor COSMOTE, un program prin intermediul caruia 5 tineri talentati primesc suport financiar pe parcursul studiilor universitare.

Pana in prezent, zece tineri studenti beneficiaza de bursele oferite de COSMOTE Romania, incepand din 2010, ca urmare a selectiilor facute pe parcursul primelor doua editii a Burselor COSMOTE. “Dupa doua editii de interactiune extraordinara cu studentii din cele mai prestigioase universitati din Romania, ne pregatim sa devenim parte din viitorul a inca cinci tineri absolventi, prin lansarea unei noi provocari catre cei mai ambitiosi dintre ei. Suntem mandri sa putem sustine cei zece tineri castigatori care au aratat pasiune si determinare pe parcursul procedurilor de selectie din cadrul editiilor anterioare, si asteptam cu nerabdare sa cunoastem candidatii de anul acesta”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, COSMOTE Romania.

Organizat sub forma unui concurs, acest program de responsabilitate sociala continua, si in 2012, sa identifice tinerii talentati si ambitiosi (cu varsta maxima de 25 ani), cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de cariera, absolventi de liceu din anii 2011 sau 2012, si care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2012. Valoarea unei burse este de 700 RON/luna, pentru 9 luni (octombrie – iunie, in timpul anului universitar), pe tot parcursul studiilor universitare, conform prevederilor din regulamentul programului.
Editia 2012 a programului va avea loc in perioada 17 septembrie – 15 noiembrie 2012 si va include 2 etape. Prima etapa, care este eliminatorie, va avea loc intre 17 septembrie si 15 octombrie, inclusiv, si implica completarea si inscrierea candidaturilor. Dupa ce acestea vor fi analizate, vor fi desemnati 25 de candidati, in urma trimiterii dosarelor. In cadrul celei de-a doua etape, care va avea loc in zilele de 12 si 13 Noiembrie 2012, cei 25 de candidati vor fi intervievati de catre un juriu, care va desemna cei 5 castigatori. Castigatorii vor fi anuntati pe 16 noiembrie 2012, pe www.burselecosmote.ro.

Juriul editiei de anul acesta a programului Bursele COSMOTE este: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienta in media de peste 15 ani; Mihaela Perianu, fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 20 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu, Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din Romania; Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Camelia Beldeanu, Head of Technology, Customer Care and Operational Office al COSMOTE Romania, cu peste sase ani experienta in zona de resurse umane in companii din industria de telecom.

Dosarele de inscriere se trimit prin posta, pana la data de 15 octombrie 2012, pe adresa COSMOTE Romania, Departamentul Corporate Affairs, Splaiul Independentei nr. 319G, SEMA Parc, Cladirea Atrium House, etajele 1 si 2, Sector 6 sau pe e-mail la info@burselecosmote.ro, pana pe 15 Octombrie 2012, ora 18.00.

Mai multe detalii despre program si regulamentul acestuia sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro.

Bucuresti, 17 Septembrie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.