Allview P4 Alldro, primul smartphone cu DUAL SIM cu ecran Super Amoled Plus este disponibil in magazine


         Allview P4 AllDro, primul smartphone DUAL SIM cu ecran Super Amoled Plus din Romania, se gaseste la vanzare in retele de magazine: Cosmote, Germanos, Internity, Media Galaxy si Flanco precum si in mediul online prin eMAG si alte magazine online, la pretul recomandat de 1299 lei.
Subtire si elegant, P4 AllDro este un telefon care atrage privirile datorita liniilor fluide ale design-ului, avand o grosime de doar 9,8 mm si o greutate de 118 g. Acesta se poate schimba usor dintr-unul telefon sobru de afaceri intr-unul prietenos cu ajutorul celor peste 10 teme din meniu care il pot personaliza in functie de ocazie si de starea de spirit.
Fiind dotat cu un uimitor display de 4,3” Super AMOLED Plus la rezolutie de 480x800px si cu o camera Omnivision OV8830 de 8MP capabila sa realizeze filmari HD si fotografii HDR, P4 Alldro contine doar tehnologii de varf integrate cu succes in sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Pentru mai multe informatii accesati pagina de prezentare a telefonului de pe site-ul producatorului la adresa: www. allview.ro

Brasov, 13 august 2012- Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.