Network One Distribution tinteste vanzari de 10 milioane de euro din produsele ASUS in 2012


         Network One Distribution (NOD – cunoscuta anterior ca Asesoft Distribution), lider pe piata romaneasca de distributie a produselor electro-IT, a semnat un parteneriat strategic cu ASUS, prin care tinteste vanzari de 10 milioane de euro pana la finalul acestui an.

„Vrem ca produsele ASUS sa fie disponibile unui numar cat mai mare de potentiali utilizatori din Romania si urmarim sa consolidam pozitia de lider inclusiv prin parteneriatul cu Network One Distribution. Acesta va acoperi intregul portofoliu de produse ASUS, de la laptopuri si tablete la networking, monitoare, componente PC si dispozitive multimedia. Tintim ca, pana la sfarsitul acestui an, sa realizam impreuna o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS Romania.

Cu o cota de piata de 25%, Network One Distribution este distribuitorul numarul unu pe piata de laptopuri, estimata la 250 milioane de euro in 2011 si cu o crestere prognozata de 10% in 2012. Prin parteneriatul cu ASUS, care detine o cota de 16% pe piata laptopurilor, NOD isi consolideaza pozitia de cel mai important distribuitor al pietei romanesti de computere portabile, furnizor pentru o baza de peste 2.000 de revanzatori din Romania.

„Am integrat rapid intregul portofoliu ASUS in parte si datorita investitiei de 1,5 milioane de euro pe care NOD a derulat-o anul trecut pentru optimizarea logistica si operationala. In acest moment avem disponibile toate gamele de produse ASUS, pe care le putem oferi pe toate canalele de distributie” a declarat Razvan Ziemba, Director General NOD.

Network One Distribution urmareste pozitionarea ca jucator regional pe piata distributiei electro-IT din Europa Centrala si de Est, prin extinderea operatiunilor in Bulgaria, Serbia, Ucraina si Ungaria pana in 2014.

Network One Distribution face parte, alaturi de eMAG si Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Bucuresti, 11 iunie 2012 – Network One Distribution

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.