Alcatel a lansat gama de telefonie IP pentru companiile mici si mijlocii


      Noua gama de telefoane Alcatel Temporis IP a fost prezentata in cadrul unui eveniment organizat de partenerul Alcatel in Romania, Net-Com, in data de 24.04.2012.

Alcatel, specialistul in telefonie cu fir si fara fir, isi extinde activitatea catre sectorul business prin lansarea telefoanelor Alcatel Temporis IP, noua gama de telefoane pentru birou.  

 Cele mai noi telefoane Temporis au fost concepute pentru a facilita comunicarea in domeniul afacerilor. Sunetul, de inalta definiție, contribuie la eficientizarea comunicațiilor, fiecare produs prezentand un grad ridicat de interoperabilitate, pentru integrarea usoara a centralelor PBX si a furnizorilor de servicii VoiIP.

Alcatel Temporis IP 200. Acest terminal IP de calitate se remarca printr-o performanta audio remarcabila.  Principalele sale avantaje sunt: handsfree duplex complet, set cu casca Jack, cu linie de acces prin tasta speciala,  si doua conturi SIP.

Alcatel Temporis IP600. Acest telefon de inalta performanta, cu trei conturi SIP, este extrem de usor de folosit.  Poate fi integrat cu uşurinta in reteaua companiei, astfel incat utilizatorii pot accesa agendele telefonice de pe retea. Telefonul are o interfața intuitiva si customizabila ce poate fi rulata usor cu ajutorul instrumentelor de management sigure şi flexibile.

Alcatel Temporis IP800. Acest dispozitiv IP high-end are caracteristici exceptionale, cum ar fi setul cu casca integrata,  casca cu tasta apelare şi optiunea de a instala suplimente. Setarile de securitate se realizeaza la un nivel inalt datorita clientului VPN, serviciului de criptare voce, configurațiilor si actualizarilor de securitate extrem de sigure. Telefonul dispune de un ecran lat de afişare şi de şase conturi SIP.

Alcatel Temporis IP80. Acest sistem video IP, special conceput pentru usa de la intrare, reprezinta o solutie sigura pentru multe companii şi prezinta multe caracteristici atractive: o camera IP  cu LED pentru o  vedere perfecta pe timp de noapte, posibilitatea conectarii prin WiFi, sau PLC Bridges pentru o instalare cat mai usoara. De asemenea, software-ul Pop-Up Temporis il face usor de utilizat, permițand utilizatorului sa vada si sa vorbeasca cu persoana care a sunat la usa, si sa-i deschida usa, fie de la la un PC sau de la un telefon.

Bucuresti, 25 Aprilie, 2012 – Alcatel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.