COSMOTE Romania simplifica procesul de reincarcare a cartelelor preplatite


     COSMOTE Romania simplifica procesul de reincarcare a cartelelor preplatite, oferind consumatorilor posibilitatea de a le darui celor dragi, care utilizeaza o cartela preplatita, un cadou reprezentand beneficii de voce si SMS, direct de pe telefonul lor mobil (atat utilizatorii prepaid cat si abonatii).

„Prin intermediul acestui nou serviciu am vrut sa le propunem clientilor nostri o noua metoda de a-si arata grija pentru persoanele apropiate, oferindu-le un cadou constand in minute si SMS-uri, pentru a vorbi si a asculta mai mult. Conceptul din spatele acestui serviciu este acela ca utilizatorii pot alege sa reincarce de la distanta cu beneficii cartela prepaid folosita de rude sau prieteni. Produsul este foarte potrivit pentru parintii care doresc sa reincarce cartelele copiilor sau pentru cei care reincarca cartelele parintilor lor”, a declarat Gabriel Ionita, Product and Services Development Senior Manager, COSMOTE Romania.

Astfel, „ForYou 3075” permite atat clientilor cu abonament (persoane fizice sau juridice) cat si utilizatorilor de cartela preplatita sa reincarce cartela COSMOTE sau Frog direct cu beneficii. „ForYou 3075” este disponibil pentru 6 euro credit (fara TVA) si permite utilizatorilor sa ofere un cadou reprezentand 3.000 de minute in retea, 3.000 de SMS-uri in retea, 75 minute nationale/internationale, 75 SMS-uri nationale. Toate aceste beneficii sunt valabile timp de 30 de zile, cu o perioada de valabilitate a contului de 45 de zile si o perioada de gratie de 45 de zile. Suma de 6 euro (fara TVA) va fi adaugata la urmatoarea factura a clientului pe baza de abonament, in timp ce utilizatorii prepaid vor plati din creditul existent, TVA-ul fiind platit la achizitionarea cartelei sau la reincarcare.

Un abonat poate sa aleaga sa ofere un pachet de beneficii unui cont prepaid sau sa activeze reincarcarea lunara cu beneficii. Reincarcarea lunara permite abonatului sa stabileasca o incarcare lunara cu beneficii “ForYou 3075”  pentru un singur SIM card preplatit.

Clientii prepaid au posibilitatea de a reincarca pentru cat de multi utilizatori doresc si de cate ori doresc, in timp ce abonatii trebuie sa ia in considerare valoarea maxima permisa pentru reincarcare pentru fiecare dintre ei.

Acest nou serviciu este disponibil prin intermediul unui apel la *100# sau 1234 (apel gratuit) sau cu un apel la *555*6*numarul reincarcat# (cu exceptia reincarcarii lunare).

Bucureşti, 4 aprilie 2012 – COSMOTE Romania

Bucureşti, 4 aprilie 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.