Kaspersky ONE, solutia de securitate universala


        Kaspersky Lab lanseaza Kaspersky ONE, o suita de securitate universala si multi-platforma, care ofera protectie avansata pentru o gama larga de produse, incepand de la PC-uri si notebook-uri, pana la telefoane inteligente si tablete. 

Utilizarea simultana a mai multor dispozitive personale a devenit o practica foarte raspandita. De cele mai multe ori, un laptop si un PC sunt folosite in paralel cu un smartphone sau o tableta. Aceste dispozitive difera atat in privinta hardware-ului, cat si a software-ului, insa au o serie de caracteristici comune: sunt puternice, au conexiune la Internet, pot stoca volume mari de date personale si sunt vulnerabile la atacuri informatice. Este necesar ca informatiile stocate pe toate aceste dispozitive sa fie protejate, iar Kaspersky ONE ofera aceasta protectie.

Noua suita Kaspersky Lab este disponibila in pachete pentru cinci dispozitive. Kaspersky ONE protejeaza computerele desktop si laptop-urile care folosesc Microsoft Windows sau Mac OS X, telefoanele inteligente (cu sisteme de operare Android, Blackberry, Symbian si Windows Mobile) si tabletele cu Android. Fiecare dintre aceste produse poate fi securizat cu una dintre aplicatiile de mai jos, optimizate pentru utilizarea cu respectiva platforma software:

  • Protectie completa pentru PC-urile cu Windows
  • Protectie anti-malware pentru Mac
  • Protectie impotriva amenintarilor mobile si anti-furt pentru smartphone-uri
  • Protectie esentiala pentru tabletele cu Android

 Operatiunile de instalare si activare ale Kaspersky ONE pe fiecare dispozitiv in parte sunt foarte simplu de realizat, folosind o licenta universala. Aplicatiile si actualizarile bazelor de date sunt gratuite, iar utilizatorii pot decide singuri combinatia dispozitivelor care vor fi securizate. De exemplu, pachetul de cinci produse poate fi folosit pentru protejarea a cinci computere cu Windows, a doua PC-uri cu Windows, a doua Mac-uri si un smartphone, a cinci smartphone-uri sau in orice alta combinatie. Versiunea retail a Kaspersky ONE ofera si o interfata unificata, pentru lansarea fiecarei aplicatii in parte.

„In ziua de astazi, computerele au pierdut monopolul in ceea ce priveste stocarea informatiilor personale”, spune Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator Kaspersky Lab. „O cantitate semnificativa de astfel de informatii este stocata pe smartphone-uri si tablete, acesta fiind motivul pentru care este absolut necesar sa ne securizam toate dispozitivele. Cu ajutorul Kaspersky ONE, suita universala de securitate, toate PC-urile, Mac-urile, telefoanele mobile si tabletele cu Android sunt protejate printr-o solutie simpla, construita pe baza unor tehnologii de securitate de top”, completeaza Kaspersky.

Prezentarea produsului

Kaspersky ONE este o solutie „one-stop”, cu licenta universala, care ofera protectie dispozitivelor cu hardware si software diferit:

PC-uri, notebook-uri si tablete cu Windows

Suita de securitate ofera protectie premium in fata virusilor, troienilor, spam-ului, hackerilor si a altor amenintari specifice acestei platforme. Abordarea hibrida a securitatii digitale combina tehnologiile cloud cu protectia antivirus avansata, pentru un raspuns mai rapid si mai eficient la programele periculoase din ce in ce mai complexe.

Mac

Solutia de securitate antivirus protejeaza computerele Apple Mac si mentine integritatea fisierelor stocate, atunci cand aceasta este amenintata de atacuri informatice. Detecteaza malware-ul specific sistemelor Windows, Mac OS X si Linux, prevenind transformarea Mac-ului intr-un mediu de transfer in retea a fisierelor infectate cu programe periculoase specifice altor platforme software.

Telefoane mobile inteligente

Pentru infractorii cibernetici, smartphone-urile si datele stocate pe ele au devenit la fel de importante ca PC-urile. Kaspersky ONE ofera acelasi nivel de protectie in fata malware-ului si amenintarilor specifice dispozitivelor mobile, ca si cel pentru desktop-uri si laptop-uri. De asemenea, ajuta utilizatorul sa localizeze mobilul sau sa stearga de la distanta datele de pe el, daca acesta a fost furat sau pierdut.

Tabletele cu Android

Kaspersky ONE include Kaspersky Tablet Security, cea mai nou solutie de securitate pentru dispozitive mobile, lansata de Kaspersky Lab. Este creata special pentru a oferi protectie tabletelor cu Android in fata malware-ului mobil. Aplicatia include o interfata noua, personalizata pentru astfel de dispozitive si asigura protectie esentiala datelor personale.

Mai multe detalii despre noul Kaspersky ONE gasiti aici: http://www.kaspersky.ro/universal-security.

Bucuresti, 15 martie 2012 – Kaspersky Lab Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.