MOTOROLA RAZR disponibil in oferta online a Vodafone Romania


Motorola RAZR™ se lanseaza in Romania: Incredibil de subtire si surprinzator de inovativ

Motorola Mobility aduce un design versatil si caracteristici remarcabile

Incredibil de subtire si usor, Motorola RAZR™  cu un ecran impresionant, accente de aluminiu “diamond-cut” si un display vibrant de 4.3 inch Super AMOLED Advanced pentru imagini incredibil de vii, Motorola RAZR beneficiaza de o protectie  inovativa impotriva zgarieturilor realizata din fibra de KEVLAR® (da, acel KEVLAR) si Corning® Gorilla® Glass. De fapt, in cazul Motorola RAZR, fiecare piesa in parte este protejata de un strat protector impotriva stropirii cu lichide, chiar si componentele electronice din interiorul carcasei.

Motorola RAZR nu impresioneaza doar la exterior.  Cu un processor dual-core de 1.2GHz, impreuna cu 1Gb de RAM si Android™ 2.3.5. va ofera o interfata extraordinar de rapida si o putere de multitasking neintalnita pana acum. Asculta muzica preferata in timp ce verifici emailul, rasfoieste pozele din galerie – toate in acelasi timp, fara intarzieri. Motorola RAZR vine cu aplicatie Motorola MotoCast™ preinstalata, oferindu-ti posibilitatea de a vizualiza si downloada continut de pe calculatorul de acasa sau de la birou direct pe telefonul tau. Astfel, totul iti este oricand la indemana. Priveste filme pe un ecran care reda un spectru de culori mai larg decat majoritatea televizoarelor HD LCD.  Atunci cand te-ai saturat de privit (de parca acest lucru este posibil), creaza-ti propriile filme cu ajutorul camerei video frontale capabila sa captureze imagini la calitate 720p HD si a camerei din spate de 8 megapixeli capabila de capturi 1080p HD – adauga tehnologia de stabilizare a imaginii si momente simple din viata ta se pot transforma in arta fara efort.

Daca iti doresti un telefon de business, Motorola RAZR este aliatul perfect. Dotat cu un sistem avansat de criptare care iti protejeaza emailul, contactele si calendarul, Motorola RAZR il va impresiona pana si pe managerul IT. Lucreaza inteligent folosind “Smart Actions” – o aplicatie preinstalata pe Motorola RAZR care iti permite sa automatizezi task-urile zilnice si asigura o mai viata mai lunga a bateriei. Smart Actions poate sa dezactiveze soneria atunci cand ajungi la munca, sa schimbe setarile Bluetooth si GPS cand ajungi acasa pentru a economisi baterie sau sa trimita un mesaj text catre persoana al carei apel l-ai pierdut – astfel te poti concentra mai mult pe ceea ce este cu adevarat important.

Motorola RAZR este disponibil in oferta online a Vodafone Romania.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.motorola.com

BUCURESTI 14 Decembrie – MOTOROLA Mobility Romania

One response to “MOTOROLA RAZR disponibil in oferta online a Vodafone Romania

  1. Pingback: A aparut Skype 2.6 pentru Android | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.