6 ani de COSMOTE Romania – La Multi Ani!


    COSMOTE Romania sarbatoreste sase ani de crestere sustinuta si tinteste spre mai mult in viitor.

COSMOTE Romania, compania care a revolutionat telefonia mobila oferind tuturor romanilor acces la comunicatii mobile pentru pretul corect, celebreaza sase ani de crestere si realizari. COSMOTE Romania profita de acest prilej pentru a le multumi consumatorilor care i-au rasplatit eforturile cu increderea lor.

In cursul acestor sase ani, COSMOTE Romania si-a croit drum pe piata telefoniei mobile extinzandu-si baza de clienti de la numai 50.000 la lansarea operatiunilor la 6.5 milioane de clienti la finele lunii septembrie 2011, devenind astfel operatorul de telefonie mobila cu cea mai rapida crestere din Romania. Succesul a fost posibil multumita planului ambitios de dezvoltare neintrerupta a retelei precum si strategiei comerciale conceputa in jurul clientului, care au asigurat tuturor clientilor servicii de telecomunicatii mobile de calitate. In prezent, reteaua GSM a companiei asigura acoperire pentru 99% din populatie si aproximativ 90% acoperire teritoriala. Ultimii doi ani au marcat o crestere accentuata a tehnologiei de internet mobil de mare viteza EVDO, care este acum accesibila pentru 88% din populatie.

COSMOTE Romania este o poveste de succes in pofida tuturor sortilor de la inceput si ati contribuit cu totii la aceasta realizare. Dati-mi voie sa va spun un mare Multumesc fiecaruia dintre voi, pentru ca fiecare ati contribuit cu o parte la ceea ce suntem acum. Lumea noastra sunteti voi”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO of COSMOTE Romania.

Nimeni nu ar fi pariat în 2005 pe un al treilea jucator pe piata telecom, care in numai sase ani va ajunge sa fie acolo unde este acum. Cea de-a sasea aniversare a COSMOTE este un bun prilej pentru noi, prin celebrarea realizarilor, sa privim cu incredere in viitor. Mai sunt multe de construit si sunt sigur ca impreuna cu clientii nostri putem avea succes in continuare”, a concluzionat Stefanos Theocharopoulos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.