Germanos sarbatoreste 15 ani de realizari in Romania


Bucuresti, 17 noiembrie 2011 – De-a lungul celor 15 ani de activitate, Germanos a devenit un reper in ceea ce priveste avansul tehnologic, consecventa si excelenta in deservirea clientilor si, de asemenea, un etalon in conceperea de oferte atractive si servicii inovative. Cel mai mare lant de distributie telecom din tara sarbatoreste 15 ani de la deschiderea primului magazin in Romania, in centrul Bucurestiului.

Cu zeci de milioane de vizitatori in acesti ani si cateva milioane de produse vandute, Germanos Telecom Romania a devenit unul dintre jucatorii-cheie pe piata telecom, lasand o amprenta puternica in memoria consumatorilor si oferind servicii remarcabile care i-au inspirat pe multi dintre ei.

Lansat in 1996, magazinul de baterii situat in centrul Bucurestiului a fost la momentul respectiv un reper in materie de vanzare de baterii pentru industria de retail. Inca de atunci, magazinele Germanos au devenit un element de referinta pentru retailul modern si, mai mult, au contribuit decisiv la succesul COSMOTE Romania, prin generarea de vanzari in crestere si susţinerea dezvoltarii celui mai dinamic operator de pe piata.

„In octombrie 1996, Germanos a facut primul pas in Romania si a inceput ceea ce avea sa devina cea mai remarcabila si perseverenta odisee din retailul telecom romanesc, cu sprijinul consumatorilor romani. Au fost 15 ani intensi cu cea mai buna echipa din retailul telecom. Acestea nu ar fi fost posibile fara daruirea si profesionalismul oamenilor nostri, carora le suntem recunoscatori. Am dovedit ca suntem cea mai buna organizatie de retail din telecomul romanesc si intentionam sa ne pastram acest statut”, a declarat Aris Karousos, Retail Chain Division Director, Germanos si COSMOTE Romania.

Un exemplu al dinamicii Germanos este faptul ca, in ultimii patru ani, peste 17 milioane de clienti au trecut pragul magazinelor din intreaga tara.

In timp, Germanos a devenit un retailer complet de telecom, comercializand nu numai telefoane mobile, ci si accesorii si alte produse electronice, precum sisteme GPS, camere foto, medii de stocare si, recent, internet si telefonie fixa, servicii si sisteme de receptie de programe TV prin satelit si terestru, complementare domeniului principal de activitate.

De-a lungul anilor, Germanos a devenit campionul noilor servicii, configurand retailul modern si asteptarile clientilor cu inovatii precum G-Garanţie, G-Agenda, G-Ticket, G-Service si multe altele.

Germanos isi arata aprecierea pentru cei 15 ani de relatie excelenta cu consumatorii romani, punandu-le la dispozitie noi oferte promotionale in toate magazinele din tara, unde cei interesati de tehnologie sunt asteptaţi de catre reprezentantii companiei cu zambetul pe buze si avand cunostinte temeinice despre cele mai recente lansari.

Germanos are in prezent peste 1.000 de angajati, cu o varsta medie de 27,5 ani.

La sfarsitul lunii septembrie 2011, Germanos Romania avea peste 220 de magazine la nivel national, fiind parte din canalul de distributie al COSMOTE Romania, care includea aproximativ 600 de puncte de vanzare in intreaga tara.

***

Stiati ca Germanos….

… a fost primul retailer care a lansat un pachet prepaid pe piata din Romania?
… a fost primul retailer care a folosit geamul vitrinei pentru a promova ofertele lunii?
… a fost primul retailer care a publicat un catalog de produse din piata?
… a fost primul retailer care a renunţat la politica de interactiune de vanzari de tip „stand jos/la birou”?
… a fost primul retailer care a lansat transferul agendei de telefon a clienţilor (G-Agenda)?
… este singurul retailer care ofera „primul ajutor” pentru telefoane in cadrul magazinelor?
… este singurul retailer care ofera garantie pe viată pentru telefoanele mobile?

***

Alaturi de produsele telecom si produse digitale asociate, gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: G-Garantie pe viata – garantie pe toata durata utilizarii telefonului mobil, G-agenda plus – transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom si NextGen, G-creditare – posibilitatea achizitionarii produselor in rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomanda – ofera in avanpremiera cele mai noi produse de telefonie.
În Romania, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala retea de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.