YouTube Music si YouTube Premium s-au lansat in Romania


Incepand de astazi, YouTube Music este disponibil in Romania. YouTube Music este noua aplicatie de muzica de la YouTube, in care poti sa asculti, sa descoperi sau sa vizionezi muzica preferata intr-un singur loc. Poti gasi piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicatie plecand de la un artist sau o piesa (asa numitul „radio”), intregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri si videoclipuri disponibile pe YouTube.

Noua aplicatie YouTube Music poate fi descarcata din Play Store and App Store incepand de astazi, sau poate fi accesata de pe desktop la music.youtube.com.

 

Aplicatia YouTube Music vine in doua variante: una gratuita, sustinuta de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium.  Fata de versiunea gratuita, YouTube Music Premium ofera redare in background, descarcari si nu are reclame. Costul abonamentului pentru YouTube Music Premium este de 22 lei pe luna. Utilizatorii de YouTube Music pot utiliza gratuit timp de o luna versiunea YouTube Music Premium.

Sase lucruri care diferentiaza YouTube Music:

  1. Toata muzica este aici: de la videoclipuri la albume oficiale, single-uri, remix-uri, concerte, cover-uri si toata muzica de nisa si rara care se gaseste doar pe YouTube
  2. Recomandari personalizate: Ecranul principal al aplicatiei se adapteaza constant si ofera recomandari bazate pe ascultarile anterioare, unde te afli si ce faci – in drum spre munca, la sala sau te relaxezi pe canapea
  3. Mii de playlist-uri pentru orice gen de muzica, stare sau activitate
  4. Un sistem de cautare inteligent pentru a gasi piesa dorita, chiar daca nu-i stii titlul: incearca „Sunt eu, Picasso” sau „Haide vino inapoi”. Aplicatia gaseste piesele cautate si dupa versuri, de exemplu.
  5. Cele mai tari video-uri: YouTube Music are o sectiune dedicata celor mai urmarite video-uri muzicale din ultimele zile. Zilele acestea, Carla’s Dream | Deliric – Dependent | Nocturn: Act 8, 5 Gang – Scuze sau Vunk feat. Anastasia Sanu – Mi-e dor de tine sunt printre piesele din lista video-urilor „trending” in Romania.
  6. Functionare offline. Versiunea YouTube Music Premium vine fara reclame, ruleaza in background si ofera posibilitatea de descarcare, pentru a putea asculta muzica offline. De asemenea, functionalitatea „Offline Mixtape” descarca automat piesele preferate ale utilizatorului.

Abonatii Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium. Google Play Music ramane neschimbat – utilizatorii vor putea accesa toata muzica achizitionata, colectiile incarcate si playlist-urile salvate.

YouTube Premium

 

Alaturi de YouTube Music, de astazi este disponibila in Romania si YouTube Premium, o versiune premium pentru intreaga platforma YouTube. Utilizatorii YouTube Premium beneficiaza de YouTube Music Premium, alaturi de o experienta pe YouTube fara reclame, cu rulare in background si posibilitatea de a descarca video-uri. Mai mult, YouTube Premium ofera acces la continutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale si filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City si multe altele.

 

YouTube Premium este gratuit in prima luna, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/luna. YouTube Premium este disponibil la adresa youtube.com/premium.

15.09.2019, Bucuresti – Google Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.