Huawei a lansat in Romania noua serie P20


Huawei a lansat oficial in Romania primul smartphone cu sistem triple camera Leica din lume, Huawei P20 Pro.

In afara acestui model, compania a mai lansat si modelul Huawei P20, ambele fiind disponibile la vanzare in oferta principalilor operatori de telefonie mobila, in cea a magazinelor online, precum si in cea a lanturilor de magazine de electronice.

Seria Huawei P20 isi propune sa ii provoace pe utilizatori sa vada si sa experimenteze mai mult, datorita tehnologiilor revolutionare integrate.

Astfel, Huawei P20 Pro integreaza primul procesor pentru smartphone-uri din lume cu Inteligenta Artificiala, Kirin 970, si sistemul triple camera Leica, cu tehnologii AI, precum AI Object Recognition, si 5X Hybrid Zoom, iar noul Huawei P20 integreaza acelasi tip de procesor si un nou sistem dual-camera.

“Dincolo de specificatii, ne intereseaza relatia romanilor cu smartphone-urile lor. Tocmai de aceea, le oferim doua noi modele de smartphone-uri care se pot transforma in cel mai apropiat si eficient asistent personal pe care l-au avut vreodata. De la camerele foto revolutionare si pana la tehnologiile AI integrate, totul contribuie pentru ca experienta de utilizare sa fie una la superlativ.”, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Lansarea noilor smartphone-uri din seria Huawei P20 a avut parte de un eveniment exclusivist, in cadrul caruia jurnalisti, bloggeri si endorserii brand-ului au avut ocazia de a testa, in diferite scenarii, performantele noilor modele. Mai mult, conceptul evenimentului a fost inspirat de campania de promovare a seriei, care o are ca protagonista pe frumoasa actrita israeliana Gal Gadot.


Noua serie Huawei P20 are o estetica inspirata de tendintele din lumea modei, astfel ca noile modele vin in variante noi de culoare, exclusive, respectiv Twilight, in cazul Huawei P20 Pro si Pink Gold, in cazul Huawei P20, obtinute prin folosirea tehnologiilor NCVM*, sub spatele sticlei, astfel incat lumina care se reflecta pe suprafata telefonului creeaza o schimbare treptata a nuantei. Cele doua modele sunt, de asemenea, disponibile in variantele de culoare Black si Midnight Blue.

Dispozitivele au, de asemenea, un display Huawei FullView, de 5,8 inci, in cazul modelului P20, si de 6,1 inci, in cazul modelului P20 Pro, cu margini ultra-subtiri si un raport ecran-carcasa impresionant, ecranul imbinandu-se perfect cu marginile aproape inexistente si colturile rotunjite, telefoanele fiind usor de tinut in mana.

Noul Huawei P20 Pro integreaza sistemul triple camera Leica, cu cel mai mare numar cumulat de pixeli integrat vreodata intr-un smartphone. Ansamblul sistemului de camere foto este alcatuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20 MP si un senzor de 8MP, cu lentile telephoto. De asemenea, sistemul triple camera integreaza un senzor de temperatura a culorii menit sa asigure o reproducere a culorilor intr-un mod cat mai real.

Huawei P20 este creat plecand de la predecesorul sau, integrand un sistem dual-camera cu lentile Leica de generatie noua, cu un senzor RGB de 12MP, cu o dimensiune a pixelului de 1.55 μm, si un senzor monocrom de 20MP, imbunatatind performantele chiar si in conditii cu o iluminare slaba.

Cele doua dispozitive ale seriei P20 suporta stabilizarea optica pe 6 axe si filmarea in slow motion cu 960 fps, de 4 ori mai mare decat standardul de 240 fps, capturand astfel detalii care nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Ambele modele integreaza focusul predictiv 4D datorita caruia camera anticipeaza obiectele in miscare si le focalizeaza cu o eficienta extraordinara, pentru a capta cat mai multe detalii ale acestora. In plus, noile modele se mandresc cu alta functie bazata pe Inteligenta Artificiala si anume functia AI-Assisted Composition, care trimite posesorilor sugestii inteligente cand vine vorba despre fotografii de grup si peisaje.

Mai mult, ambele modele ale seriei P20 integreaza o camera frontala de 24MP, dotata cu functii de Beauty avansate bazate pe Inteligenta Artificiala, precum si cu functia 3D Portrait Lighting, acestea contribuind la surprinderea unor selfie-uri incredibile, cu retusuri naturale ale aspectului tenului si sublinierea delicata a anumitor detalii ale fetei.

 

Pret si disponibilitate locala

Noile modele sunt disponibile pe plan local, dupa cum urmeaza:

  • Huawei P20 Pro este disponibil in oferta operatorilor si in magazinele de retail, la un pret recomandat de 3899 RON, in variantele de culoare Black, Twilight si Midnight Blue, din 17 aprilie;
  • Huawei P20 este disponibil in oferta magazinelor de retail si a operatorilor de telefonie mobila, la un pret recomandat de 2999 RON, in variantele de culoare Black, Pink Gold si Midnight Blue, din 5 aprilie.

Specificatiile tehnice complete Huawei P20 si P20 Pro le gasiti aici, respectiv aici.

Bucuresti, 17 aprilie – Huawei Romania

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.