Telekom Romania anunta si mai multe beneficii de date disponibile la noile abonamente de servicii mobile, la tarife incepand cu 5 euro  • Trafic national de date 4G de pana la 13 GB, 50 GB trafic de date pentru video streaming in platforma telekomtv.ro, plus minute nelimitate in orice retea nationala, cu noile abonamente de servicii mobile Telekom;
  • Smartphone-uri de top si tablete in rate, fara avans, sau la preturi promotionale, incepand de la 1 leu, impreuna cu un abonament de servicii mobile.

Telekom Romania anunta un nou portofoliu de abonamente de servicii mobile pentru clientii rezidentiali, care includ si mai multe beneficii de date, la viteze 4G.

Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania

“Cu noile abonamente de servicii mobile lansate astazi marcam un nou pas important in cadrul platformei #Netliberare, prin care ne dorim sa aducem Internetul mai aproape de utilizatori. Aceasta promisiune pe care am facut-o clientilor nostri in urma cu o luna se traduce in oferte avantajoase, cu mai multa valoare si beneficii sporite, pentru ca acestia sa se poata bucura din plin de continut si divertisment de cea mai buna calitate, oriunde si oricand, pe orice ecran”, a declarat Frantisek Mala (foto), Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Noile abonamente de voce si date mobile Telekom – Mobil 7 fara telefon, Mobil 10, Mobil 13, Mobil 13 fara telefon, Mobil 17 si Mobil 25, cu preturi cuprinse intre 7 Euro / luna si 25 euro / luna (TVA inclus), ofera clientilor trafic national de date 4G de pana la 6,5 GB, minute nelimitate in orice retea nationala, minute catre retelele fixe internationale si pana la 600 de minute de convorbiri catre retelele mobile internationale.

Pentru clientii care detin si servicii fixe de la Telekom, noile abonamente de voce si date mobile sunt disponibile la tarife speciale, incepand cu 5 euro / luna (TVA inclus) si ofera trafic de date lunar dublu, de pana la 13 GB, la viteze 4G, inclus in abonament.

De asemenea, cu noile abonamente de servicii mobile, clientii care aleg sa se porteze in retelele Telekom Romania, precum si clientii Telekom Romania Mobile care opteaza pentru migrarea de la cartela preplatita la abonament beneficiaza pe intreaga perioada contractuala de trafic dublu de date nationale, la viteze 4G, inclus in abonament.

In plus, toti clientii care opteaza pentru unul din noile abonamente de voce si date mobile de la Telekom Romania beneficiaza de 50 GB trafic de date pentru video streaming in aplicatia mobila Telekom TV, in plus fata de traficul de date inclus in planul tarifar ales. Prin aplicatia mobila Telekom TV clientii se vor bucura de televiziune direct pe telefonul mobil, putand viziona cele mai importante competitii sportive transmise in exclusivitate de Telekom, filmele si documentarele preferate.

Utilizatorii pot alege acum un telefon performant care poate fi achizitionat in rate, incepand de la 25 lei / luna, fara avans, impreuna cu unul dintre abonamentele Mobil 7 fara telefon sau Mobil 13 fara telefon: Samsung Galaxy J3 2016, cu o rata lunara de 25 lei, Samsung Galaxy J5 2016, cu o rata de 30 lei / luna, Samsung Galaxy J7 2016 cu o rata de 35 lei / luna.

De asemenea, clientii au la dispozitie si telefoane la preturi promotionale, impreuna cu un contract nou de servicii mobile: Huawei Y5 II, la pretul de 1 leu si Samsung Galaxy J3 2016, la pretul de 49 lei, impreuna cu abonamentul Mobil 13, la tariful de 13 euro / luna (TVA inclus).

De asemenea, incepand de astazi, Telekom Romania introduce un nou portofoliu de abonamente de date mobile, pentru acces la Internet pe laptop si tableta – Net Mobil 6, Net Mobil 9 si Net Mobil 11. Noile planuri tarifare includ trafic national de date de pana la 12 GB, la viteze 4G, la preturi cuprinse intre 6 si 11 euro / luna (TVA inclus). Pentru clientii care detin si servicii fixe de la Telekom, noile abonamente de date mobile sunt disponibile la tarife speciale, incepand cu 5 euro / luna (TVA inclus).

Cu noua oferta, utilizatorii pot achizitiona tablete in rate, fara avans: Lenovo TB3-730X 16GB LTE, cu rate lunare de 19 lei si Samsung Galaxy Tab A7, cu rate lunare de 32 lei, impreuna cu planurile Net Mobil 6 si Net Mobil 11. In plus, utilizatorii pot beneficia de modemul Connect E3372h  la pretul promotional de 1 leu, impreuna cu un abonament de date mobile Net Mobil 9, incheiat pe 2 ani.

 

Detalii complete despre noile abonamente de servicii mobile Telekom sunt disponibile pe site-ul telekom.ro.

10 mai 2017, Bucuresti – Telekom Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.