ADATA lanseaza SSD-ul 3D MLC NAND Ultimate SU900


su900_l3ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea SSD-ului Ultimate SU900 de 2.5” SATA 6Gb/s care reprezinta continuarea dezvoltarii spatiilor de stocare 3D NAND Flash. SU900 ofera 3D MLC NAND de inalta calitate si utilizeaza controller SMI 2258. Cel mai important, acesta are o capacitate de pana la 2TB, sustinuta de SLC Cache Buffer si DRAM Cache pentru cresterea performantelor. Pentru integritatea datelor, SU900 ofera LDPC error correction, modelarea datelor, nivelarea uzurii si RAID Engine. Atinge 560MB/s la citire si 525MB/s la scriere si include un distantier de 2.5mm si un adaptor pentru 3.5″ in cutie. ADATA ofera o garantie de 5 ani la acest produs.

 

3D MLC NAND in diverse capacitati

A venit timpul pentru ca SSD-urile 3D NAND sa atinga un potential de densitate mai mare si, astfel, gama SU900 include si un model de 2TB. Cu toate acestea, consumatorii pot alege intre variante de 256GB, 512GB sau de 1TB, in functie de necesitati si buget. Modulul flash al SU900 este 3D MLC (multi-level cell) de calitate ridicata, asigurand fiabilitate imbunatatita, longevitate si performanta. SSD-ul utilizeaza un controler SMI 2258 si atinge viteze de 560MB/s la citire, 525MB/s la scriere si 85K/90K IOPS. Datorita alegerii atente a componetelor si a standardelor ridicate ADATA de asigurare a calitatii, SU900 are TBW (total bytes written) de pana la 800TB si MTBF (mean time before failure) de 2,000,000 ore.

su900_2tb

Performante constante si asigurarea integritatii datelor

In timp ce multe SSD-uri pretind viteze ridicate, performantele acestora pot fi compromise de volumele mari de date sau de sesiuni lungi de citire/scriere. Precum majoritatea SSD-urilor ADATA, SU900 este echipat cu DRAM Cache Buffer si SLC Cache Buffer (pSLC mode) pentru compensarea stresului si asigurarea impotriva scaderilor nedorite ale performantelor. Pentru a minimiza uzura celulei NAND, SU900 suporta modelarea datelor, uniformizarea uzurii si RAID Engine. Acesta are, de asemenea, LDPC ECC (low density parity check error-correcting code) inteligent pentru a elimina majoritatea erorilor potentiale. In consecinta, SU900 nu numai ca surclaseaza cu mult drive-urile mecanice, dar este si mult mai fiabil pe termen lung.

 

Pachet complet pentru instalare usoara si fara griji

Inaltimea de 7mm si dimensiunea standard de 2.5″ a SU900 se potriveste oricarui Ultrabook, notebook sau consola PS4/PS4 Pro, pentru un upgrade rapid si usor. Cutia produsului contine, de asemenea, un distantier de 2.5 mm pentru ca produsul sa se potriveasca perfect si intr-un slot de 9.5 mm, precum si un adaptor de 3.5″. Acest lucru faciliteaza instalarea, practic pe orice dispozitiv, de la cele mai usoare Ultrabook-uri, la desktop-uri de ultima generatie. Reflectand calitatea si grija cu care SU900 a fost produs, acest SSD este acoperit de o garantie de 5 ani.

Produsul va fi disponibil în Romania incepand cu primul trimestru al anului viitor.

Bucuresti, Romania – 13 decembrie 2016 – ADATA® Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.