Doar azi, 12 Aprilie Wizz Air ofera al doilea bilet redus la 50%


Wizzair plane          Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca fiecare client care achizitioneaza online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpara un al doilea bilet la jumatate de pret*, pana la maximum sase bilete. Promotia, una dintre cele mai populare lansate de Wizz Air, a inceput la ora 00:00 si se va incheia la miezul noptii (CET), pe 12 aprilie.

Oferta se aplica doar biletelor cumparate online, pe wizzair.com, iar fiecare bilet include un loc alocat si un bagaj mic de cabina. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabina sau de cala ori prioritatea la imbarcare nu sunt incluse in promotie, insa pot fi adaugate pe parcursul rezervarii sau mai tarziu.

Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air a declarat: “Modalitatea ideala de a intampina sezonul de calatorii care urmeaza este o oferta foarte buna, iar WIZZ este bucuroasa sa aiba rolul companiei care va ofera intotdeauna ceea ce doriti. Cele mai scazute tarife, serviciile de calitate la bord si altele aditionale, daca doriti. Destinatiile noastre sunt mult prea distractive sa fie vizitate de unul singur, asa ca va invitam sa veniti cu un prieten, pentru doar jumatate din pretul biletului.”

*Promotia Wizz Air se va desfasura doar pe 12 aprilie, intre orele 00:00 si 24:00 CET (intre ora 01.00 a Romaniei pe 12 aprilie si 01.00 pe 13 aprilie). Trebuie achizitionate minimum doua locuri, iar reducerea de 50% se aplica fiecarui al doilea loc achizitionat in acelasi moment, ca parte din aceeasi rezervare si pe acelasi zbor. Tariful include taxele obligatorii si un bagaj mic de cabina (max 42*32*25 cm). Taxa de administrare a platii va fi platita integral pentru fiecare bilet. Bagajele mari de cabina, bagajele de cala si alte servicii/produse optionale nu fac parte din promotie si vor fi tarifate separat chiar daca sunt achizitionate pentru un loc cu discount. Biletele cumparate trebuie folosite impreuna si nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervarile care includ mai mult de sase (6) pasageri. Numarul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. Sunt excluse si rezervarile efectuate prin call center.

Discountul nu se aplica urmatoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Bucuresti, 12 aprilie 2016 – Wizz Air

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.