Orange a semnat un contract cu Telekom Romania pentru acces la reteaua sa fixa de banda larga


broadbandOrange Romania anunta semnarea unui contract cu Telekom Romania pentru acces la reteaua sa fixa de banda larga. Pe baza acestuia, Orange va completa portofoliul existent de servicii de voce si internet mobil, televiziune prin satelit si internet cu servicii fixe de internet de mare viteza si televiziune, folosind reteaua urbana de fibra optica a Telekom Romania, si va lansa in curand solutii de comunicare convergente.

Astfel, Orange continua eforturile de a aduce clientilor oferte convergente, mentinand direcția care a dus la crearea serviciului Orange TV prin satelit,  utilizat de peste 275 000 de abonati la mai puțin de 3 ani de la lansare. Utilizatorii din Romania vor putea beneficia in zonele urbane de servicii Orange de internet fix cu viteze de pana la 1Gbps si se vor putea bucura de o experienta imbogatita de televiziune, avand posibilitatea de a alege toate serviciile de comunicare de la Orange, cu o factura unica si un singur Serviciu Clienti.

Cunoscuta pentru premierele aduse pe piata din Romania si avand ca obiectiv sa devina un operator convergent la fel de inovator, Orange si-a indreptat atentia in ultima perioada asupra universului casei si al familiei, prin servicii precum Orange Smart Home si apelul Wi-Fi, dar si prin oferte dedicate.

Independent de acest contract de acces la reteaua fixa, Orange Romania si Telekom Romania Mobile au semnat un contract de roaming national. Acesta ii ofera Telekom Romania Mobile acces la reteaua 4G a Orange.

Cele doua companii vor continua sa concureze in mod independent pe piața, fiecare dintre ele urmandu-si propria strategie de dezvoltare in concordanța cu viziunea comerciala si de business.

16 Februarie 2016, Bucuresti – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.