Oferta de calatorie cu tarif zero pentru zborurile interne in conexiune cu zborurile internationale TAROM


Tarom Boeing 737           Compania TAROM va invita sa descoperiti oferta de calatorie cu tarif zero pentru zborurile interne in conexiune cu zborurile internationale TAROM.

Pentru toate biletele pe zborurile TAROM avand destinatie internationala, cumparate in perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016, pasagerii pot beneficia de transport gratuit* (transfer) catre destinatia domestica operata in acest moment de Companie: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timisoara.

Oferta este valabila pentru calatorii intre Romania și destinatii externe (atat pentru calatorii dus, cat si dus-intors). Destinatiile pentru care se aplica oferta: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Valencia, Viena, Tel Aviv.

*Veti achita doar pretul segmentelor internationale si contravaloarea taxelor de aeroport pentru intregul itinerariu.

Biletele sunt disponibile la vanzare atat pe site-ul TAROM www.tarom.ro (si varianta mobila m.tarom.ro) cat si prin agentiile proprii si partenere TAROM.

Va reamintim ca pentru toate calatoriile efectuate cu TAROM, atat domestic cat si international, beneficiati de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana.
  • Check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil.
  • Servicii gratuite la bord.

Pentru mai multe informatii pasagerii sunt rugati sa contacteze Call Center TAROM, la numerele de telefon: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti): +4 021.204.64.64 si +4 021.303.44.00.

Bucuresti, 10.02.2016 – TAROM

One response to “Oferta de calatorie cu tarif zero pentru zborurile interne in conexiune cu zborurile internationale TAROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.