Pana la finalul anului, Miele estimeaza o crestere de 90% a numarului de masini de spalat vase vandute in Romania


IFA 2015_Miele_Active_masini de spalat vase_ (1)

Miele, compania numarul unu in productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a vandut cu 75% mai multe masini de spalat vase in primele noua luni ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2014. Pana la finalul anului, compania estimeaza o crestere de 90% a numarului de masini de spalat vase vandute in Romania. Valoric, vanzarile de masini de spalat vase Miele vor ajunge in 2015 la aproximativ 250.000 de euro.

 

„Piata de masini de spalat vase creste constant in ultimii ani in Romania si datorita faptului ca utilizatorii inteleg beneficiile acestui produs in bucatarie. O masina de spalat vase este la fel de utila ca o masina de spalat rufe deoarece, cu ajutorul ei, poți face economii importante de timp, apa si energie”, declara Loredana Butnaru, director de vanzari Miele Romania.

Knock2Open, unic in lume

 

Miele ofera in Romania o gama variata de circa 20 de modele de masini de spalat care corespund nevoilor utilizatorului, din toate punctele de vedere. Printre cele mai inovatoare modele se numara G6000, singura masina de spalat vase din lume cu tehnologia patentata Knock2Open.

 

G 6000 este un model special conceput pentru un mobilier de bucatarie modern, fara manere si este singura masina de spalat vase din lume a carei deschidere se realizeaza prin simpla bataie a usii. In plus, modelul Knock2Open este dotat cu un panou „touch on metal” – un mod de comanda elegant si inovativ.

 

Gama Active, disponibila in Romania

 

Miele Romania isi extinde gama de masini de spalat vase din noiembrie, cand vor fi disponibile in magazine produsele din seria „Active”. Modelele se adreseaza cumparatorilor care achiziționeaza pentru prima data un astfel de produs. Electrocasnicele din aceasta categorie au fost prezentate in premiera la IFA Berlin 2015 si corespund seriei 4000. Diferența este insa ca noile masini de spalat vase vin cu un preț mai accesibil. In Romania, prețul de vanzare porneste de la 2.670 de lei.

 

DSC02564„Cea mai noua gama de masini de spalat vase de la Miele este adresata mai ales tinerilor care cumpara pentru prima data un produs din aceasta categorie, oferindu-le o alternativa mai convenabila”, declara Loredana Butnaru (foto).

 

Modelele din gama Active includ toate   tipurile   de   masini   de   spalat   vase,   de   la modelele de sine statatoare la cele incorporabile si dispun de o capacitate de incarcare de 13 sau 14   seturi   de   vase.

 

Cele mai multe dintre modelele de masini de spalat vase de la Miele ofera programe special create pentru clienti: sertarul 3D pentru tacamuri, sistemul Perfect Glass Care (special pentru spalarea paharelor), dar si functia de autodeschidere pentru uscarea perfecta a veselei.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.