F64 lanseaza campania “Back to Photoschool”, la finalul careia va echipa un liceu din Romania cu tot ce are nevoie din punct de vedere fotografic


Ana Maresescu_F64            F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, porneste campania “Back to Photoschool”, prin care îsi doreste sa educe tanara generatie si sa o apropie de lumea fotografiei. Campania se va desfasura pana pe 29 septembrie, iar la finalul acesteia un liceu din Romania, cu profil de arte, va fi echipat complet din punct de vedere fotografic. In competitie sunt inscrise 10 institutii educationale, iar clientii pot vota care dintre ele sa fie premiat.

Campania “Back to Photoschool”, pe care F64 o lanseaza astazi, poate fi gasita pe pagina dedicata de pe site-ul magazinului si le aduce clientilor reduceri tentante la aparate si obiective foto, accesorii si echipamente de studio, dar si la telefoane si tablete. “Indrazneste sa visezi!” este sloganul acestei campanii, iar visul de a cunoaste frumoasa lume a fotografiei se poate implini pentru elevii liceului castigator. “Back to Photoschool” se va derula pe parcursul întregii luni septembrie si va fi impartita în trei etape, informatiile si reducerile la echipamente putand fi de fiecare data gasite pe site-ul F64, pagina de Facebook si pe blogul F64. Fiecare achizitie de la F64, prin intermediul platformei online sau direct din showroom (Bulevardul Unirii nr. 45), contribuie la realizarea acestei campanii.

“Asa cum spune Ansel Adams, fotografia nu se face doar cu aparatul foto, ci aduci in imagine toate fotografiile pe care le-ai vazut, cartile pe care le-ai citit, muzica pe care ai ascultat-o si oamenii pe care i-ai iubit”. Fotografia este mai mult decat un simplu clic, si asta vrem sa-i invatam pe elevi prin campania noastra «Back to Photoschool»”, a declarat Ana Maresescu, Event Manager F64. ” Tanara generatie este astazi pasionata de fotografie si niciodata nu a fost mai simplu sa surprinzi o imagine pe care sa o împartasesti cu altii. Motiv pentru care vrem sa fim alaturi de ei, sa ii invatam cum sa se foloseasca de acest instrument si sa creeze”, a mai spus Ana Maresescu.

Liceele propuse pentru aceasta campanie sunt: Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, Liceul de Arte “Balasa Doamna” din Targoviste, Liceul de Arte Plastice din Timisoara, Colegiul Naţional de Arte “Octav Bancila” din Iasi, Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din Bucuresti, Liceul de Arte “Hariclea Darclée” din Braila, Colegiul National de Arte “Regina Maria” din Constanta, Liceul de Arte “Margareta Sterian” din Buzau, Liceul de Arta din Sibiu si Liceul de Arta “Dinu Lipatti” din Pitesti. Liceul castigator va fi echipat cu un studio foto complet, de la aparate la lumini, accesorii, fundal si stative. De asemenea, F64 va sustine un curs de fotografie care sa dea startul la invatat.

Bucuresti, 2.09.2015 – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.