Echipele straine iau cu asalt calificarile PGL CS:GO Championship Series


Visual CSGO

La doar 12 de ore de la startul inscrierilor in calificarile PGL CS:GO Championship Series, echipele din strainatate dornice sa joace in liga organizata in Romania si-au adjudecat toate sloturile.

256 de echipe din lumea intreaga s-au inscris rapid, miercuri, 18 februarie, ocupand toate locurile celui mai mare turneu de sport electronic organizat in Romania, cu premii totale de 110.000 dolari.

Echipele inscrise vor avea ocazia sa lupte pentru unul dintre cele doua locuri alocate calificarilor in grupele ligii CS:GO Championship Series. Cele doua castigatoare vor infrunta apoi in faza grupelor sase dintre cele mai bune formatii din lume, invitate direct de catre PGL, organizatorul Ligii.

Meciurile se vor disputa intre 28 februarie si 8 martie, acestea fiind organizate de catre FACEIT – partenerul oficial PGL in gazduirea si derularea calificarilor.

Timp de trei saptamani, PGL CS:GO Championship Series va aduna intr-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume, din care doar patru vor ajunge sa lupte in Sala Polivalenta din Bucuresti pentru titlul de campioni, in cadrul festivalului digital DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie).

PGL CSGO Series QualifiersTeam EnVyUs si Virtus.pro sunt primele doua echipe care si-au confirmat participarea din cele sase invitate.

Structura ligii este formata din doua grupe a cate patru echipe. Cea mai buna echipa din fiecare grupa se va califica direct in finala de la DreamHack Bucharest 2015, in timp ce restul se vor reintalni in turneul Last Chance pentru a completa lista de patru finaliste.

Distribuirea premiilor:

Faza grupelor – 17.000 USD

Turneul Last Chance – 8.000 USD

Finala Sezonului – 75.000 USD

De asemenea, cele 4 echipe care se vor califica in finala de la DreamHack Bucharest 2015 vor beneficia fiecare de un buget de calatorie de 2.500 de USD.

Mai multe informații cu privire la echipe invitate, comentatori si program vor fi anuntate pe www.csgoseries.comTwitter si Facebook.

19 februarie, Bucuresti – Computer Games

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.