14 companii vor reprezenta Romania la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona


MWC_2014Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Timisoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, sustine prezenta a 14 companii romanesti la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile. Cea de-a XXVIII-a  editie a evenimentului va avea loc in perioada 2-5 martie, la Barcelona.

Cele 14 companii romanesti de profil care vor fi prezente in orasul catalan sunt cunoscute publicului larg, dar si companii renumite doar in mediile tehnologice, companii recunoscute la nivel international care demonstreaza competitivitatea si diversitatea segmentului romanesc de IT. Astfel, de la vanzarea de dispozitive mobile pana la lucru cu baze de date, oferta prezentata de companiile romanesti acopera toate segmentele IT.

MWC_2014_IICompaniile care vor reprezenta Romania la Barcelona sunt M&M Medianet SRL, Sphinx IT SRL, Infobest Romania SRL din Timisoara; din Cluj vor participa Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL, Evozon SRL si Net Brinel S.A; din capitala tarii vor lua parte Simartis Telecom SRL si Rinf Outsourcing Solutions SRL. La Barcelona sunt prezente, de asemenea, companiile Visual Fan SRL din Brasov, IT Six Global Services SRL din Craiova si Ropardo SRL din Sibiu.

Agenda Mobile World Congress cuprinde atat dezbateri, cat si sesiuni de lucru cu reprezentantii industriei telefoniei mobile, electronice si de software. Printre speaker-ii confirmati pana in acest moment se afla Mark Zuckerberg (CEO Facebook), Timotheus Höttges (CEO Deutsche Telekom), Hans Vestberg (CEO Ericsson Group) sau Brian M. Krzanich (CEO Intel).

16 februarie 2015, Bucuresti – ARIES Timisoara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.