TP-LINK lanseaza Archer C9, routerul dual band care ofera viteze Wi-Fi de pana la 1,9Gbps


Archer-C9               TP-LINK, producator de echipamente de networking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza Archer C9, cel mai nou router wireless dual band gigabit. Avand un design elegant, caracteristic familiei de produse Archer, noul dispozitiv ofera viteze wireless de pana la 1,9Gbps. Archer C9 este echipat cu un procesor cu doua nuclee tactat la 1GHz, antene dual band si amplificatoare de semnal de mare putere, reprezentand solutia ideala pentru crearea unei retele stabile pentru jocurile online si pentru transmisia video Ultra HD 4K.

„Cresterea numarului de dispozitive wireless din caminele utilizatorilor a dus la cresterea cererii pentru retele Wi-Fi stabile, cu viteze de acces superioare,” a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK Romania. „Noul Archer C9 contribuie la obtinerea celor mai bune experiente pe cele mai noi console de jocuri si pe noile televizoare inteligente, asigurand o conexiune stabila la Internet, fara blocaje.”

RE200 (US) 1.0 网站导图

Archer C9 a fost conceput pentru a prioritiza traficul informational, cu scopul de a elimina blocajele ce pot aparea in retea (lag), atunci cand se conecteaza simultan mai multe dispozitive, reducand considerabil interferentele externe. Aceste caracteristici asigura viteze de acces la Internet imbunatatite, o stabilitate crescuta a intregii retele si o experienta wireless superioara.

RE200 (US) 1.0 网站导图

La fel ca oricare router dual band din oferta TP-LINK si Archer C9 ofera flexibilitatea a doua retele dedicate: banda de 2.4GHz este potrivita pentru navigarea pe Internet sau citirea de email-uri, in timp ce banda de 5GHz este rezervata aplicatiilor consumatoare de resurse precum streaming-ul video HD sau jocurile online.

RE200 (US) 1.0 网站导图

Tehnologia Beamforming pentru un semnal imbunatatit

 

Archer C9 foloseste tehnologia Beamforming pentru a identifica dispozitivele conectate si pentru a directiona semnalul in scopul obtinerii unei conexiuni wireless cu stabilitate sporita. Cele trei antene dual band detasabile impreuna cu amplificatoarele de semnal garanteaza un semnal Wi-Fi puternic in intregul apartament.

 

Conexiunile prin fir se realizeaza cu ajutorul celor cinci porturi (1WAN+4LAN) care suporta performante de pana la 1000Mbps. De asemenea, noul Archer C9 include si un port USB 3.0, respectiv unul 2.0, pentru o partajare facila a unei imprimante, a documentelor si a fisierelor media intre dispozitivele conectate la retea.

 

Tether – aplicatie pe smartphone

 

Aplicatia pentru dispozitive inteligente cu iOS si Android, Tether, ofera o interfata intuitiva pentru configurarea si administrarea usoara a routerului Archer C9. Printre functiile care se pot accesa prin Tether se numara setarea privilegilor pentru utilizatori, configurarea controlului parental si stabilirea regulilor de acces.

 

Caracteristici esentiale ale routerului Archer C9:

 • Suport pentru 802.11ac, cea mai noua generatie Wi-Fi
 • Viteze wireless totale de pana la 1,9Gbps, cu viteze de pana la 1300Mbps in banda de 5GHz si de pana la 600Mbps in banda de 2,4GHz
 • Trei antene dual band detasabile pentru acoperire extinsa si semnal stabil
 • Tehnologia Beamforming pentru conexiuni Wi-Fi mai eficiente
 • Procesor cu doua nuclee tactat la 1GHz, care asigura o experienta fara blocaje
 • Porturi USB 3.0 si 2.0 pentru partajarea imprimantelor si a fisierelor in retea
 • Instalare usoara
 • Buton WPS pentru securizarea WPA
 • Criptare WPA-PSK/WPA2-PSK pentru cea mai eficienta protectie a retelei wireless
 • Control parental avansat care permite blocarea individuala a paginilor web
 • Functia Guest Network asigura accesul Wi-Fi vizitatorilor, fara sa compromita securitatea retelei

 

 TP-LINK Archer C9 va fi disponibil in Romania din luna februarie la preturi pornind de la 739,99 RON (TVA inclus).

Bucuresti, 5 februarie 2015 – TP-LINK Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.