Miele Romania lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open


Vollintegrierte Geschirrspüler mit „Knock2open“ öffnen

  • Tehnologia Knock2Open permite deschiderea masinii prin simpla bataie la usa acesteia
  • Noua masina de spalat vase face parte din generatia G 6000, este incorporabila, are un design unic, fara maner, si un display minimalist

Miele, compania numarul unu in productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lanseaza, in premiera pentru piaţa din Romania, masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open. Modelul face parte din generatia G 6000 si este unic pe piata de profil datorita sistemului revolutionar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a usii fara maner, prin lovirea usoara si succesiva a acesteia.

 

Vollintegrierte Geschirrspüler mit „Knock2open“ öffnenPatentul Knock2Open a fost obtinut de Miele atat in Europa (EP2428153B1), cat si in Statele Unite ale Americii (US 8,758,524 B2), iar sistemul se bazeaza pe un senzor cu 3 axe, capabil sa identifice perfect sursa sunetului.

„Cu un design minimalist, noua masina de spalat vase din generatia G 6000, integrata perfect in mobilierul de bucatarie datorita dotarii cu tehnologia patentata Knock2Open, este acum disponibila in Romania in cadrul Miele Showroom si la partenerii din tara”, declara Loredana Butnaru, director de vanzari Miele Romania.

Cu tehnologia Knock2Open, este suficient ca utilizatorul sa loveasca usor si succesiv usa masinii pentru o glisare partiala pe mecanismul de deschidere, usa putand fi apoi deschisa cu lejeritate. Mai mult, sistemul poate diferentia intre lovirea propriu-zisa a usii si alte sunete produse in interiorul camerei, acesta fiind proiectat astfel incat sa elimine orice posibilitate de deschidere accidentala a masinii de spalat vase.

Vollintegrierte Geschirrspüler mit „Knock2open“ öffnen

Designul practic al masinii de spalat vase din generatia G 6000 permite integrarea acesteia in orice spatiu de gatit modern, iar lipsa unui maner al usii asigura faptul ca exteriorul va ramane intotdeauna curat, fara amprente inestetice.

Vollintegrierte Geschirrspüler mit „Knock2open“ öffnen

Display exterior minimalist

Afisajul exterior clasic este imbunatatit de Miele cu un display de tip Time Control, disponibil pentru modele selectate, si permite utilizatorului sa monitorizeze statusul ciclului de spalare dintr-o singura privire, cu ajutorul a 4 LED-uri de culoare alba. Acestea se aprind succesiv, in functie de timpul ramas pana la terminarea programului, moment in care functia AutoOpen va deschide automat usa masinii de spalat vase.

Mai mult, interfata de lucru a masinilor de spalat vase din generatia G 6000 este de tipul ”touch on metal”, butoanele si display-ul fiind integrate pe latura metalica superioara a usii, fara a fi vizibile in momentul in care usa este inchisa.

Alte functii exclusive

Noul model include in continuare functiile inovatoare apreciate de clientii Miele, precum raftul 3D pentru tacamuri, BrilliantLight, ComfortClose si designul Comfort basket. Optional, toate modelele pot fi echipate cu un cos suplimentar pentru tacamuri, ce permite spalarea simultana a unei cantitati mai mari de astfel de obiecte.

Masinile de spalat vase din generatia G 6000 fac parte din clasele energetice A+++ sau A++, ce garanteaza o eficienta energetica sporita, iar economia de apa utilizata este maximizata datorita pompei controlate electronic, ce reduce consumul pana la 6,5 litri pentru programul Automatic.

Bucuresti, 29 ianuarie 2015 – Miele Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.