4K si Android TV pe noile BRAVIA de la Sony


Sony BRAVIA KD-65X9000C_ANDROIDNoua serie BRAVIA™ dispune de o platforma inteligenta si o calitate a imaginii fara precedent, intr-un design ultra subtire

  • Noul procesor 4K X1 ofera cea mai buna calitate a imaginii, de la claritate, la culoare si contrast
  • Ai la dispozitie o varietate de filme, muzica, fotografii, jocuri, aplicatii si multe altele cu Sony Android TV ™
  • Nou design BRAVIA 4K – cele mai subtiri[1] televizoare din lume
  • Sunetul a fost imbunatatit la calitate High Resolution Audio, astfel incat totul se aude exact asa cum a fost inregistrat

Sony revolutioneaza experienta de home entertainment prin lansarea noii game BRAVIA™ 2015. Noua serie cuprinde 12 modele 4K Ultra HD TV. Noua serie de televizoare inglobeaza cele mai bune tehnologii, de la imaginea 4K senzationala, la interfata intuitiva smart si platforma Sony Android TV™, totul intr-un corp ultra subtire si cu sunet de inalta rezolutie la cea mai buna calitate.

Sony BRAVIA KD-65X9300CSony BRAVIA KD-49X8300C_ANDROID

Procesor 4K X1 pentru imagini exceptionale

Lansat anul acesta, procesorul de 4K X1 aduce o claritate uimitoare, fie ca urmaresti filme 4K, continut High Definition sau Standard Definition, dar si atunci cand te uiti la clipuri online. Noul procesor X1 este cheia imaginilor clare, cu contrast ridicat si culori stralucitoare si naturale indiferent de sursa de semnal. Acesta analizeaza in detaliu calitatea semnalului oferit de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K. Orice imagine este redata in culori realiste si contrast rafinat. Zgomotul de imagine este redus, iar contrastul este imbunatatit dinamic pentru imagini stralucitoare si un negru profund.

 

Explorezi o noua lume cu Android TV

Noua platforma Android TV imbunatateste experienta de vizionare aducand pe ecranul generos al televizorului toate aplicatiile apreciate pe telefon sau pe tableta. Noua linie BRAVIA cu platforma Sony Android TV iti ofera aplicatiile pe cel mai mare ecran din sufragerie si iti permite sa explorezi o gama variata de filme, muzica, imagini, jocuri, aplicatii, functia de cautare si multe altele, toate purtand semnatura calitatii Sony.

 

Cu ajutorul microfonului incorporat in telecomanda cu touch, poti folosi oricand functia de comanda vocala pentru a naviga prin continut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicatia Google™ Cast™ poti “trimite” simplu si rapid continutul din telefon sau tableta direct pe ecranul televizorului.

 

Noua interfata mult mai intuitiva aduce la varful degetului continutul si aplicatiile disponibile prin care poti naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie ca vrei sa treci prin canalele TV, sa cauti clipuri pe internet, sa te uiti la cele mai noi fotografii sau filme stocate in telefon.

Sony BRAVIA KD-65X9000CBRAVI X85C

Design nou pentru cele mai subtiri televizoare 4K

Noua linie BRAVIA nu este doar mai inteligenta, dar este si mai subtire. Uimitorul model X90C dezvaluie un design nou “Floating Style” care ofera o grosime de doar 4,9mm[1]. Datorita suportului pentru perete disponibil in pachet, noul X90C are cu adevarat un aspect uimitor atunci cand este montat pe un perete.

 

 

 Auzi fiecare detaliu cu ajutorul tehnologiei High-Resolution Audio

Tehnologia High-Resolution Audio isi face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 incorporata in televizoarele X94C si X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio se refera la orice inregistrare audio care are o calitate mai buna decat cea existent pe un CD, aducand muzicii cele mai fine si subtile detalii.

 

Datorita tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este imbunatatit automat pentru o experienta audio captivanta.

 

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K si Full HD vor fi disponibile in Europa incepand din luna februarie 2015.

Bravia X94CBRAVIA 2015 – Caracteristici cheie:

Seriile X94C/X93C – beneficiezi de cea mai buna imagine si cel mai bun sunet, oferite de televizoare 4Kcu design subtire Wedge:

  1. Primul televizor din lume compatibil Hi-Res Audio (difuzoare Hi-Res orientate spre fata, tehnologie DSEE HX care imbunatateste calitatea fisierelor audio ce au trecut prin procese de compresie, ca MP3-ul, pana aproape de calitatea High-Res);
  2. Noul procesor 4K X1 reda cele mai bune imagini 4K indiferent de sursa, in cele mai naturale culori, cu luminozitate si contrast dinamic optime
  3. Sony Android TV impreuna cu interfata One-flick Entertainment fac mai intuitiv modul de utilizare

 

Seria X90C: televizoarele 4K cu noul design ultra subtire “Floating Style”

  1. Cel mai subtire televizor LCD – aproximativ 4,9mm in unghiul cel mai mic
  2. Noul procesor 4K X1 reda cele mai bune imagini 4K indiferent de sursa, in cele mai naturale culori, cu luminozitate si contrast dinamic optime
  3. Sony Android TV impreuna cu interfata One-flick Entertainment fac mai intuitiv modul de utilizare

 

6 Ianuarie 2014, Bucuresti – Sony Romania

 

One response to “4K si Android TV pe noile BRAVIA de la Sony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.