Ultimate Ears lanseaza noua boxa portabila UE MEGABOOM


UE MegaBoom_Grup              Ultimate Ears, companie detinuta de Logitech isi largeste lineup-ul de dispozitive audio portabile cu UE MEGABOOM. Noua generatie de sisteme audio wireless este mai energica, mai rezistenta si mai galagioasa fata de tot ce ai experimentat pana in acest moment cu o boxa portabila.

Similar primului UE BOOM, noul model UE MEGABOOM ofera un sunet de 360 de grade ce evidentiaza un bass extrem de puternic. UE MEGABOOM va da tonul petrecerilor, indiferent de conditii, datorita invelisului rezistent la murdarie si la apa, certificat IPX7. Design-ul cilindric al boxei se potriveste perfect in mainile tale. UE MEGABOOM cantareste mai putin de 900 de grame, dispune de o baterie reincarcabila de 20 de ore si functioneaza pe o raza de 30 de metri, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth. Pentru a dubla volumul, poti asocia boxa cu un al doilea UE MEGABOOM, sau chiar cu un UE BOOM.

UE MegaBoom_4

UE MEGABOOM si UE BOOM sunt concepute sa se updateze frecvent cu functii importante, accesibile in aplicatiile gratuite pentru iOS sau Android, precum controlul On/Off de la distanta, alarma sau sunetul personalizabil. In premiera, update-urile de firmware pentru boxa portabila pot fi realizate fara conectare prin cablu la PC.

Pret si disponibilitate

UE MEGABOOM va fi disponibil in Europa incepand cu aceasta luna, la un pret recomandat de 299 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe www.ultimateears.com.

NEWARK, California – 5 ianuarie 2015 –Logitech

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.