20% din comenzile online facute de barbati sunt destinate femeilor conform QuickMobile


Bratara fitness           Potrivit QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania, numarul femeilor interesate de gadgeturi este tot mai mare, acesta fiind si motivul pentru care un procent important din comenzile realizate pe www.quickmobile.ro sunt destinate acestora.

„Estimam ca circa 25% din vanzarile noastre sunt realizate catre femei care comanda tot mai des gadgeturi sau accesorii tech. De asemenea, cel putin 20% din comenzile facute de barbati sunt adresate femeilor din viata lor – mame, iubite, sotii, fiice”, a declarat Tudor Tiboc, director general QuickMobile.

 

Conform reprezentantului companiei, cele mai multe produse comandare de femei sau special pentru acestea, au preţuri cuprinse intre 89 si 500 de lei, insa exista si comenzi de peste 4.000 de lei atunci cand este vorba de telefoane mobile sau tablete.

Cele mai populare produse cumparate de femei

Astfel, printre cele mai populare produse cumparate de catre femei sau special pentru a fi oferite in dar acestora se remarca accesoriile de telefoane precum huse din materiale deosebite si cu un design indraznet, manusile touchscreen, caciulile cu boxe integrate, dar si bratarile de fitness. De asemenea, in ultima perioada, QuickMobile a observat o crestere semnificativa pe segmentul produselor din categoria Sanatate, precum cantarele inteligente, aparatele de tensiune, glicemie si puls cardiac care ofera posibilitatea de a fi conectate la telefoane tip smartphone.

Tudor Tiboc - director general QuickMobile (s)„Desigur, accesoriile cu imprimeuri sunt in top deoarece fac diferenta. In ceea ce priveste culorile, am observat o orientare catre cele in nuante aprinse, deosebite. Insa si modelele simple, negre sau albe, cu sigla imprimata au avut succes. Totul depinde, desigur, de stilul fiecarei consumatoare si de cum isi poate asorta gadgeturile / accesoriile la tinutele zilnice”, a subliniat Tudor Tiboc.

In ceea ce priveste brandurile preferate de catre consumatori, noile modele de telefoane si tablete marca Apple raman cel mai ravnite, fiind urmate indeaproape de Samsung si Sony. In zona accesoriilor, femeile prefera brandurile de lux precum Gucci, Guess sau Moschino care ofera zeci de variante de huse de telefoane cu modele si imprimeuri inedite.

Referitor la criteriile de achizitie, reprezentantul QuickMobile remarca faptul ca produsele pentru femei sunt alese, in primul rand, tinand cont de aspect si design, functionalitatile acestora fiind plasate in plan secund.

Bucuresti, 15 decembrie 2014 –  QuickMobile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.