Philips I928 si Philips Xenium I908 ajung pe piata din Romania, exclusiv in oferta Digi Mobil


_DSC3962

China Electronics Corporation (detinatorul brandului Philips Mobile) si RCS & RDS lanseaza pe piata locala modelele Philips I928 si Philips Xenium I908. Acestea vor fi disponibile exclusiv in oferta Digi Mobil, la contractarea abonamentelor Digi Mobil: Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat. Cele doua telefoane pot fi precomandate incepand de astazi, 11 noiembrie, in punctele de prezenta si magazinele proprii RCS & RDS, in Contul MeuDigi.ro si telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucuresti, iar pentru alte localitati, apeland 03xx 400 414, unde xx reprezinta prefixul judetului.

_DSC3990

“Cu Philips I928 si Xenium I908 vizam segmentul high-end, care, cu siguranta, va aprecia caracteristicile de top ale celor doua telefoane mobile”, a spus Radu Ionescu (foto), reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Noile modele Philips ofera experiente deosebite, atat cand sunt folosite in scopuri de business, cat si personale si ne bucuram ca le-am adus pe piata locala, prin intermediul parteneriatului cu RCS & RDS.”

_DSC3995

“Odata cu lansarea pe piata din Romania a acestor doua noi modele de telefoane Philips, compania RCS & RDS dezvolta gama de beneficii de care se bucura clientii Digi Mobil si le ofera astfel posibilitatea de a achizitiona, impreuna cu abonamentele disponibile la cele mai accesibile preturi, telefoane mobile performante, in exclusivitate”, a spus Ovidiu Bejan (foto), Director Comercial Digi Mobil.

DR_I908_bk_EN_hi

Philips I928 si Philips Xenium I908 ruleaza sistemul de operare Android 4.4, sunt echipate cu un procesor octa-core de 1,7 GHz si au o memorie de 2GB RAM / 16 GB ROM*, extensibila cu card de memorie de pana la 32GB**. De asemenea, cele doua modele au o baterie de 3.000 mAh, care ofera pana la 45 de zile*** de functionare in stand-by, 37 ore*** timp de convorbire si 11 ore*** timp de navigare pe web, la o singura incarcare. Optiunile de conectivitate disponibile includ Bluetooth, Wi-Fi, GPS / A-GPS, Micro-USB, EDGE GPRS si reteaua 3G.

 

_DSC3955Philips I928 este echipat cu un ecran full HD de 6 inch, iar Philips Xenium I908 are un ecran full HD de 5 inch, ce amplifica experientele de joc in mediul mobil, inclusiv in cazul jocurilor cu grafica complexa. Pentru utilizatorii care prefera sa se uite la videoclipuri sau concerte de pe telefon, ecranul full HD, cu afisaj 16:9 al celor doua modele, ofera si cea mai buna experienta de vizionare. Datorita CODEC-urilor preinstalate, a difuzoarelor stereo si a castilor, posesorii se pot bucura de o reproducere fidela a sunetului, oricand si oriunde doresc.

DR7_I908_bk_EN_hi

Philips I928 si Philips Xenium I908 au o camera principala de 13 megapixeli, cu autofocus, blitz LED si lentile F2.2, care capteaza fiecare detaliu. Cele doua smartphone-uri au si o camera frontala de 5 megapixeli. Philips I928 are un design elegant si ergonomic, pus in evidenta de grosimea de numai 7,9 mm si carcasa din policarbonat, cu o textura care imita pielea. Modelul Xenium I908 este fabricat dintr-un metal solid, avand o latime de 70 mm si o grosime de doar 8,8 mm.

 

Philips I928 si Philips Xenium I908 sunt prezente exclusiv in oferta de telefonie mobila a RCS & RDS, la contractarea abonamentelor Digi Mobil: Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat. Preturile abonamentelor Digi Mobil incep de la 2 euro (TVA inclus), pana la 10 euro (TVA inclus) si se supun unor termeni si conditii. In functie de tipul abonamentului ales, clientii Digi Mobil beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil cu trafic nelimitat prin reteaua proprie. Oferta actuala include 100 MB/luna pentru date in roaming national si este valabila pana la 31 decembrie 2014. Pretul telefonului Philips Xenium I908 este de 1.199 Ron (TVA inclus), iar Philips I928 costa 1.349 RON (TVA inclus), indiferent de abonamentul Digi Mobil Optim pentru care opteaza clientii.

 

* Memoria disponibila pentru utilizare poate varia de la o piata la alta, in functie de preconfigurarea telefonului.

** Cardul de memorie MicroSD nu este inclus.

*** Specificatiile indicate se bazeaza pe o incarcare completa a bateriei, ca urmare a unui test realizat in laborator, cu Bluetooth oprit. Performantele reale depind de modul de utilizare si de furnizorul de servicii de retea.

Specificatiile indicate se pot schimba, fara notificare prealabila.

Disponibilitatea anumitor caracteristici depinde de tipul de abonament oferit de operator.

11 noiembrie 2014 (Bucuresti) – China Electronics Corporation si RCS & RDS

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.