GOCLEVER lanseaza Insignia 550i, cel mai puternic smartphone din portofoliu, echipat cu procesor cu 8 nuclee


Insignia550i_front              GOCLEVER lanseaza noul smartphone, Insignia 550i, ideal pentru apelurile audio si video, dar si pentru navigarea rapida si confortabila pe Internet si rularea celor mai pretentioase aplicatii multimedia. Datorita ecranului de 5.5 inci, noul dispozitiv poate fi folosit atat pe post de smartphone, cat si pe post de tableta.

Noul Insignia 550i se remarca in primul rand prin design-ul minimalist, grosimea de doar 8mm, iar liniile elegante ale carcasei il fac ideal pentru cei care pun accent pe stilul dispozitivelor mobile. Pe langa aspectul deosebit de placut, ies in evidenta si specificatiile de top: procesorul cu 8 nuclee tactat la 1.7 GHz, procesorul grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2 GB de memorie RAM. Puterea oferita de aceasta configuratie este pusa in valoare de ecranul IPS de 5.5 inci, cu o relzolutie de 1920×1080 de pixeli, care garanteaza imagini de calitate si unghiuri largi de vizualizare. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de 13 MP dotata cu blit. Fotografiile si filmele realizate cu Insignia 550i pot fi stocate in memoria interna de 8 GB, ce pot fi extinsi la 64 GB prin folosirea de carduri microSD. Pentru a asigura cele mai bune viteze, Insignia 550i ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Insignia550i_full

Datorita design-ului elegant si a performantelor remarcabile, GOCLEVER Insignia 550i reprezinta o alegere ideala atat pentru utilizatorii de business, care pot gestiona documente si le pot trimite si primi pe email in timp real, beneficiind de acces rapid la Internet, cat si pentru utilizatorii care cauta un sistem GPS bine pus la punct sau care vor un dispzitiv pentru a realiza fotografii si filme memorabile, respectiv pentru a reda orice fel de continut multimedia.

Insignia550i_corner

Lista de specificatii este completata de modulul GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB, iesire audio de 3,5mm, suport dual-SIM si o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.

 

 

GOCLEVER Insignia 550i este disponibil in Romania incepand de maine, 11 noiembrie 2014, in culoarea „classic black”, cu un pretul incepand de la 989 de lei.

 

Bucuresti, 10 noiembrie 2014 – GOCLEVER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.