Huawei anunta un nou smartphone, Ascend G7


Huawei Ascend G7_Group 2_Hi res        Huawei a lansat noul sau smartphone Ascend G7, smartphone-ul vine cu un ecran HD de 5,5 inci, o conectivitate 4G Cat4 imbunatatita si o camera principala optimizata, de 13MP.

 

Huawei Ascend G7 este un telefon care poate pune in valoare stilul oricui. Subtire, de doar 7,6 mm si cu o greutate de 165 grame, Ascend G7 este realizat folosind tehnologia de talie mondiala, Nano Molding (NMT), pentru a crea un design unibody metalic premium, cu o textura mai bogata si o senzatie placuta la atingere. Ecranul HD de 5,5 inci, cu o rezolutie de 1280 x 720, se potriveste cu usurinta si este confortabil de tinut intr-o singura mana, in timp ce partea din fata este delimitata de cea din spate printr-o linie subtire de 0,8 mm, bine definita, care reflecta echilibru si eleganta. Ascend G7 este disponibil in culori clasice metalizate precum: auriu, argintiu si gri deschis.

Huawei Ascend G7_Single_Silver Front Face Hand_Hi res

Ascend G7 este dotat cu un puternic procesor Qualcomm quad-core de 1.2 GHz si dispune de o baterie puternica de 3000 mAh Li-Polymer. Cu noua tehnologie de economisire a energiei, specifica Huawei, care ofera trei moduri de economisire a energiei – economisirea normala, cea inteligenta, si ultra economisirea de energie – Ascend G7 permite utilizarea intensiva de pana la 1,2 zile si capacitatea de a opera inca 24 de ore cu doar 10% baterie. Huawei Ascend G7 este dotat cu tehnologia 4G care permite o conectivitate mai rapida si mai sigura decat oricand. Filmele pot fi descarcate in cateva minute si fisierele de lucru pot fi incarcate in cateva secunde, cu viteze de pana la 150 Mbps.

Puterea si viteza telefonului Ascend G7 sunt ideale pentru consumatorii care au un ritm de viata grabit, derulat pe repede-inainte. Tehnologia inteligenta de comutare a antenei asigura un semnal de retea consistent si imbunatateste experienta de utilizare a conectivitatii wireless. Compatibil cu retelele din intreaga lume, Ascend G7 este un telefon cu adevarat global, care maximizeaza conectivitatea si eficienta in materie de smartphone-uri.

Huawei Ascend G7_Silver_Group 1_Hi resTimp liber de calitate

Delecteaza-te cu imagini de o calitate superioara realizate cu Huawei Ascend G7! Cu o camera principala de 13MP, avand un obiectiv wide angle BSI de 28 mm si o camera frontala de 5MP, cu un obiectiv cu unghi larg de 88 de grade, fotografiile panoramice pot fi realizate atat pe verticala cat si pe orizontala. Mai mult, printr-un dublu click pe butonul de volume down, o imagine poate fi capturata intr-o secunda.

Ascend G7 ofera posibilitati de imbunatatire a procesului de editare foto, inclusiv focalizare manuala pentru a regla fotografiile care sunt in afara ariei de focalizare, si caracteristici independente de masurare a luminii pentru fotografiile realizate in conditiile unei lumini slabe.

Ascend G7 va fi disponibil cu EMUI 3.0, noua versiune a interfetei intuitive Huawei, care permite operarea mai usoara a telefonului cu o singura mana si care are un aspect nou. In plus, EMUI 3.0 se adreseaza in mod intuitiv si activ nevoilor zilnice prin detalii practice de design, precum convergenta functiilor-cheie ale smartphone-ului: apelare, contacte si mesaje, care pot fi accesate acum mult mai usor si se poate trece de la una la alta, printr-o singura glisare orizontala.

 

Disponibilitate

Pretul de vanzare recomandat pentru Huawei Ascend G7 este de 299 de euro. Modelul va fi disponibil in Germania, Italia, Spania, Danemarca, Ungaria, Olanda, Turcia, Polonia, Norvegia, Africa de Sud si Mexic incepand cu luna septembrie 2014, urmand sa fie comercializat si pe alte piete.

Specificatiile complete al terminalului Huawei Ascend G7 le gasiti aici.

Berlin, Germania, 5 Septembrie 2014 – Huawei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.