Samsung lanseaza prima sa tableta certificata IP67 (rezistenta la apa si praf)


Galaxy Tab Active_1_front             Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat Galaxy Tab Active, prima tableta creata special pentru mediul de afaceri, un dispozitiv conceput pentru a aduce la locul de munca inovatie si tehnologie mobila performanta. Acesta este un nou pas pe care Samsung il face pe piata tabletelor: GalaxyTab Active, un produs robust, cu un design portabil, de care profesionistii au nevoie in mediul de afaceri solicitant al zilelor noastre.

Samsung intelege faptul ca mediul de afaceri de astazi trebuie sa aiba standarde ridicate pentru a-si putea mentine ritmul de crestere”, a spus JK Shin, CEO si head of IT & mobile communication al Samsung Electronics. „Ca lider global in tehnologia mobila, Samsung este pregatit sa ofere solutii create special pentru profesionisti, imbinand functiile inovatoare cu experienta vasta pe care o detinem pe piata.

Galaxy Tab Active reprezinta angajamentul pe care Samsung l-a facut pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor. Samsung s-a implicat intr-o serie de workshopuri cu companii din Fortune 500 pentru a descoperi ceea ce isi doresc liderii din mediul de afaceri de la un dispozitiv mobil. Companiile din domeniile de retail si logistica au oferit feedback valoros pentru dezvoltarea Galaxy Tab Active. Combinand rezultatele studiului cu insight-uri din interiorul Samsung, astfel a fost creata Samsung Galaxy Tab Active – prima tableta inspirata de profesionisti si construita special pentru a spori productivitatea afacerilor.

Galaxy Tab Active_20 with C-PenGalaxy Tab Active_7

Cresterea productivitatii, fara limite

Galaxy Tab Active ofera functii de business complete, bazate pe performanta, durabilitate si protectie, astfel ca profesionistii pot lucra fara bariere la birou sau in afara lui. Galaxy Tab Active ofera conectivitate continua si intelege nevoile mediului de afaceri actual legate de dispozitivele mobile. Este pregatita pentru cele mai grele medii de lucru, este subtire, usoara, premium, cu un design robust, care permite inlocuirea bateriei pentru ca utilizatorii sa poata lucra eficient oriunde si oricand au nevoie.

Urmatoarele exemple demonstreaza faptul ca Galaxy Tab Active este instrumentul perfect pentru utilizatorii care au nevoie de performanta si durabilitate:

Galaxy Tab Active_2_back

  • Datorita carcasei antisoc, dispozitivul poate rezista la cazaturi de la 1,2 metri. De asemenea, detine certificarea IP67 care garanteaza rezistenta la apa si praf. De exemplu, un vanzator de masini se poate intalni cu potentialii cumparatori oriunde, fara sa ii fie frica de faptul ca tableta va cadea pe jos, se va uda sau va fi expusa prea mult caldurii.
  • Camera de 3,1MP cu Auto Focus le permite utilizatorilor sa scaneze cu usurinta coduri de bare, iar tehnologia NFC ii poate ajuta pe acestia sa fie mai productivi, in timp ce managerii de logistica pot folosi Galaxy Tab Active pentru o conexiune perfecta cu angajatii aflati in deplasare.
  • Accesoriul „C-Pen” se afla la capatul carcasei Galaxy Tab Active pentru a oferi o optiune avantajoasa persoanelor care folosesc manusi, pe un santier, spre exemplu, si nu numai.
  • Utilizata continuu, Galaxy Tab Active, are o autonomie a bateriei de 8-10 ore. Bateria detasabila ofera utilizatorului posibilitatea de a o inlocui oricand este necesar, iar pinul POGO integrat previne deteriorarea conectorului micro-USB.

Samsung Galaxy Tab Active este protejata de Samsung KNOX, solutia completa de securitate, care mentine datele si aplicatiile in siguranta, intr-un mod unic si profesionist, fara costuri suplimentare.

De asemenea, Samsung ofera Mobile Care Service pentru Galaxy Tab Active, solutie care permite extinderea perioadei normale de garantie cu pana la trei ani, acoperind stricaciunile provocate de mici accidente. Smart Tutor Service ofera fiecarui utilizator Galaxy Tab Active acces usor si rapid la suport tehnic oriunde, oricand.

Galaxy Tab Active_18

Integrare pe mai multe piete

Filosofia Samsung de a inova tinand cont de felul in care oamenii folosesc produsele face ca integrarea pe mai multe piete a solutiilor tehnologice sa fie tot mai simpla, iar Samsung a oferit de-a lungul anilor game integrate de dispozitive mobile, solutii de printing si visual display pentru utilizatori.

In prezent, toate industriile isi doresc sa integreze tehnologia de ultima generatie, iar Samsung vrea sa se adreseze tuturor pietelor cu produse inovatoare ca Galaxy Tab Active, care este pregatita sa serveasca nevoilor specifice ale diferitelor industrii. Samsung vine in intampinarea mediului de afaceri cu o oferta puternica, oferind solutii SMART pentru nevoile fiecarei piete.

Samsung Galaxy Tab Active vine cu o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE, disponibile in 16GB + MicroSD (pana la 64GB). Acest dispozitiv este disponibil in culoarea Titanium Green si vine cu o carcasa protectoare si cu C-Pen.

Specificati tehnice Galaxy Tab Active

Categorie Specificatiii
Retea LTE : 800/850/900/1800/2100/26003G : 850/900/1900/2100

2G :   850/900/1800/1900

Procesor 1,2 GHz Quad-Core Procesor
Display 8” WXGA(1280 x 800)TFT LCD
Sistem de operare Android Kitkat (4.4)
Camera foto 3,1MP Auto Focus (Rear) with Flash + 1,2MP (Front)
Video MP4, 3GP, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBMRecording : HD (1280 x 720) @ 30fps

Playback: FHD(1920 x 1080) @ 30fps

Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, WAV, WMA, FLAC
Aplicatii Smart Tutor (Remote Customer Support Service), Ultra power saving mode
Aplicatii disponibile gratuit ChatON, Flipboard, Group Play, S Translator, Samsung Link, Story Album, TripAdvisor, Businessweek+, Side Sync, Barcode Scanner, Hanshow, Hancell, Hanwrite
Servicii Google Mobile Chrome, Drive, Gmail, Google, Google Settings, Google+, Hangouts, Maps, Photos, Play Books, Play Games, Play Movies & TV, Play Music, Play NewsStand, Play Store, Voice Search, YouTube
Conectivitate USB 2.0 High Speed , BT 4.0 BLE, WiFi 802.11 a/b/g/n, NFC
GPS GPS , GLONASS
Senzori Acelerometru, Light sensor
Memorie 1.5GB LPDDR3 + 16GB memorie internaMicroSD up to 64GB
Dimensiuni / Greutate 126,2 x 213,1 x 9,75mm / 393g
Baterie 4.450mAh (poate fi inlocuita de utilizatori)

 

*Toate specificatiile, functiile si orice alte informatii oferite in acest document incluzand, dar nefiind limitate la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capabilitati ale produselor pot fi modificate fara alte notificari sau constrangeri.

Berlin, Germania – 4 septembrie, 2014 – Samsung Electronics Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.