Tarife mai mici si o noua oferta de roaming pentru clientii Orange


Karlovy Vary            Clientii Orange care viziteaza tari din Uniunea Europeana, Moldova sau Elvetia pot beneficia acum de tarife mai avantajoase in roaming.  Astfel, optiunea Go Europe se transforma in Go Europe 10 si ofera aceleasi tarife pentru voce si SMS ca in tara, dar si 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. La depasirea traficului alocat de 10 MB, se reactiveaza automat un nou pachet de 10 MB, in valoare de 1 euro.

 

Pentru cei care doresc sa foloseasca mai mult internet in roaming pot alege una dintre cele doua optiuni noi Travel Data: Travel Data 100, care ofera 100 MB, la 5 euro, si Travel Data 500, care include 500 MB, pentru 20 euro.DSC02011

“Nevoile clientilor se diversifica in permanenta. Daca acum cativa ani serviciul roaming era considerat de foarte multi utilizatori drept unul premium, acum este ceva firesc pentru tot mai multi sa foloseasca in calatorii aceleasi servicii ca in tara: apeluri, mesaje scrise si internet. Noile variante ale optiunilor Go Europe si Travel Data intampina cerintele clientilor si sunt menite sa-i ajute pe tot mai multi sa comunice si in vacanta fara griji.” a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager in cadrul Orange Romania.

 

Go Europe a fost lansata la inceputul verii trecute sub un concept unitar in mai multe tari europene ale Grupului Orange, prentru a incuraja folosirea datelor mobile in roaming, fara sa ofere surprize pe factura de telefonie. Acest lucru s-a observat usor si in primul trimestru al anului 2014 cand traficul de internet s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Bucuresti, 17 iunie 2014 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.