Dezvoltatorul de jocuri King ocupa unul dintre cele mai frumoase spatii de birouri din Bucuresti


_C1B7925

King se muta in Opera Center, proiect pentru care a angajat un arhitect specialist in amenajari interioare

King Bucuresti anunta schimbarea sediului ca parte a strategiei de extindere a echipei locale. Incepand cu luna mai, noul sediu din cadrul cladirii Opera Center din piata Operei este locul unde cei peste 80 de angajatii King isi desfasoara activitatea.

Producatorul de jocuri casual are in plan atragerea de noi talente, atat locale, cat si din afara tarii, avand ca obiectiv pentru anul 2014 cresterea numarului de angajati. Astfel, mutarea King reprezinta urmatorul pas in directia dezvoltarii si extinderii echipei si este un raspuns la nevoia angajatilor de a lucra intr-un spatiu deschis, usor accesibil, capabil sa ofere confort si sa reprezinte o sursa de inspiratie._C1B7699

Inspiratia si imaginatia izvorasc din locuri neasteptate. Cu ajutoul unui arhitect special cooptat pentru acest proiect, am avut posibilitatea sa ne jucam cu spatiul destinat noului sediu. Astfel, prin conceptul de design ales, am recreat identitatea si atmosfera specifice studiourilor King, punand accent pe incurajarea spiritului creator si productivitate. Pentru ca avem o echipa tanara si dinamica ne-am orientat catre un cadru luminos, cu o perspectiva panoramica a capitalei, conectat la inima orasului, care sa le ofere libertatea de a crea si interactiona. Cand am ales design-ul spatiului, ne-am dorit sa realizam cel mai bun cel mai bun birou din Bucuresti”, declara Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucuresti.

Pentru a da viata spatiului din cladirea Opera Center, King a lucrat cu arhitectul Ana-Maria Voinescu. Prin conceptul de design compania a incercat imbinarea ideii de Kingdom (regat) cu specificul produselor sale, creand un spatiu pozitiv pentru regii si reginele industriei romanesti de gaming. Impreuna cu arhitectul, King a ales un spatiu aerisit, cu mult bun gust si deloc incarcat, care sa le permita angajatilor sa se simta liberi si sa le incurajeze creativitatea. Studioul King pune foarte mare importanta pe buna-starea angajatilor sai si, din acest motiv, noul sediu le asigura spatii de relaxare, spatii de joaca si spatii comune de interactiune. Conceptul de design al noului birou din Opera Center le ofera dezvoltatorilor de la studioul King din Bucuresti un echilibru intre efortul de a crea produse apreciate de milioane de oameni din intreaga lume si libertatea necesara acestei industrii creative.

_C1B7726_C1B7743Totodata, King vine in intampinarea celor pentru care un job la studioul din Bucuresti presupune schimbarea resedintei si pune la dispozitia acestora un program de relocare, alocand un consilier care ii ajuta sa identifice cele mai avantajoase solutii in functie de solicitari. Programul se adreseaza atat noilor angajati sositi din strainatate, cat si celor din tara care aleg o cariera in cadrul King. Pe langa solutiile de cazare, King pune la dispozitia viitorilor angajati cursuri de limba romana si engleza, precum si cursuri pentru oricare dintre limbile oficiale ale celorlalte studiouri din lume (suedeza, spaniola, germana). Mai mult, pentru a le asigura o integrare mai buna in comunitate, King aloca o zi in care angajatii iau parte la activitati de sprijinirea membrilor comunitatii.

 

Studioul King din Bucuresti continua procesul de dezvoltare si are ofera posturi precum: C++ Game Developer, Game Designer, Game Developer Flash, Game Producer, UI Designer, Game Artist, Senior Recruiter si receptionist.

Bucuresti, 5 mai 2014 – King

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.