ASUS a participat la editia a XVIII-a a Zilei Comunicatiilor


IMG_4180           ASUS a participat pe 20 mai 2014 la Ziua Comunicatiilor, un eveniment cu traditie pentru industria IT&C din Romania, ajuns la cea de-a 18-a editie. Publicul conferintei a descoperit in zona expozitionala suita de dispozitive ASUS dotate cu ecrane tactile si sistem de operare Windows 8.1.

Reunind jucatori din industria telecom, specialisti IT&C, investitori, consultati, integratori si reprezentanti mass-media, Ziua Comunicatiilor a reprezentat momentul ideal pentru a prezenta laptopul convertibil in tableta ASUS Transformer Book T100 alaturi de alte produse ASUS cu ecrane tactile.

ASUS Transformer Book T100 a atras atentia vizitatorilor standului ASUS de la Ziua Comunicatiilor. Laptopul compact poate fi folosit si ca tableta cu sistem Windows, prin detasarea ecranului de 10.1″ din dockingul cu tastatura. Autonomia de 11 ore le permite oamenilor de afaceri sa-si continue activitatea inafara biroului, avand acces la aplicatiile uzuale. Modelul are preinstalat software-ul Office Home and Student 2013.

ASUS la Ziua Comunicatiilor 2014Procesorul Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu patru nuclee fizice, tactate la 1.86GHz ofera suficienta putere de calcul in conditiile unui consum energetic redus. Utilizatorul beneficiaza de un echilibru intre multi-tasking si eficienta energetica. Totodata, ecranul IPS cu rezolutie HD reda imagini clare si luminoase, asigurand confortul sporit al ochilor.

Minstrul Societatii Informationale Razvan Cotovelea a admirat si el ASUS Transformer Book T100-le.

Cea de-a doua vedeta a standului ASUS de la Ziua Comunicatiilor a fost Zenbook UX301LA, un ultrabook cu finisaje de lux si performante de top. Configuratiile disponibile includ procesoare Intel Core i7 din generatia a patra, pana la 8GB memorie RAM si stocare SSD in sistem RAID. Ecranul IPS cu rezolutie WQHD 2560×1440 pixeli este acoperit cu sticla Corning Gorilla Glass 3, finisajul lucios completand mai departe stilul elegant.

Liviu_Marica“Ne bucuram sa fim prezenti la cea mai longeviva conferinta IT&C din Romania. In randul participantilor de la Ziua Comunicatiilor 2014, am descoperit un real interes pentru portabilele ASUS bazate pe sistemul Windows 8.1. Atat Transformer Book T100, cat si ultrabookul Zenbook UX301L sunt produse care raspund nevoii de portabilitate ale utilizatorilor, imbinand elementele de productivitate cu designul inovator, functional”, a afirmat Liviu Marica (foto) , PR & Marketing Manager ASUS Romania.
“Ziua Comunicatiilor este un eveniment de traditie, care a marcat de fiecare data cele mai importante momente in dinamica industriei IT&C locale si evolutia sa in contextul global al telecomunicatiilor”, a declarat Eugen Preotu, initiatorul si organizatorul evenimentului.

Editia 2014 a Zilei Comunicatiilor a fost organizata de Agnor Hight-Tech in parteneriat cu ITS Events Management.

20 Mai 2014 – Asus Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.