Noul HTC One (M8), antrenorul tau personal de sport


HTC_ONEM8               Pe masura ce longevitatea populatiei creste[1], dupa cum arata studiile internationale, si adopta un trai preponderent metropolitan[2], sanatatea si starea generala de bine devin un aspect tot mai important al vietii cotidiene. Timpul este insa limitat si rareori permite sesiuni prelungite de fitness, iar un antrenor personal se poate dovedi adesea costisitor, astfel ca sunt necesare noi metode pentru mentinerea sanatatii. HTC, lider global in inovatie si design face un pas inainte si furnizeaza instrumentul de fitness ideal. Prin parteneriatul cu Fitbit, celebra aplicatie de statistici fitness pre-instalata pe dispozitiv, noul smartphone HTC One (M8)[3] devine propriul antrenor personal.

 

Astfel, Fitbit incurajeaza utilizatorii sa-si mentina sanatatea, tonusul si motivatia de a face sport si inregistreaza statistici conform unor indicatori de performanta predeterminati. Meniul principal Fitbit este integrat in HTC BlinkFeed, trimite actualizari direct pe ecranul principal si impreuna cu tehnologa M8 de eficientizare a consumului, aplicatia colecteaza continuu statistici fara a epuiza puterea bateriei.FitBit One

 

In Romania, gama FitBit ce poate fi utilizata impreuna cu aplicatia pre-instalata doar pe smartphone-ul HTC One (M8) este disponibila in exclusivitate la Orange Romania. Operatorul a adus in premiera brandul FitBit in Romania, iar la orice HTC One (M8) cumparat din cadrul magazinului online clientii beneficiaza de o reducere de 10% pentru orice produs FitBit.

 

 

 

Aplicatia si produsele Fitbit pot fi utilizate pentru a urmari indicatori ai activitatilor de baza, intregistrand numarul de pasi efectuati, distanta parcursa si numarul de calorii arse. Telefonul poate fi, de asemenea, folosit in tandem cu indicatorii Fitbit de activitate wireless si cantarul electronic Fitbit ofera totodata bratara electronica si dispozitivul clips, dotate cu indicatori de performanta, care furnizeaza statistici 24/7, cuantifica numarul de scari urcate, monitorizeaza perioadele de somn, activeaza utilizatorul cu alarma silentioasa si ofera acces asupra unor functii suplimentare in timpul exercitiilor fizice efectuate chiar si in lipsa telefonului.

 

Mihai Nodea, country manager pentru HTC in Romania si Moldova:“Astazi telefonul indeplineste o varietate mare de functii si roluri, precum cea de jurnal personal, e-mail, aplicatii social media si de stiri, TV mobil si devine chiar un antrenor personal de fitness. Acordam o atentie foarte mare calitatii vietii utilizatorilor HTC One (M8), iar prin intermediul aplicatiei FitBit, acestia au posibilitatea sa isi tina sub control starea de sanatate si tonusul. Aplicatia FitBit, preinstalata pe noul HTC One (M8), are de asemenea rolul de a mentine motivatia utilizatorului pe parcursul antrenamentelor sportive si de a ridica stacheta prin stabilirea de noi scopuri, indiferent daca acestea tin de regimul alimentar, de hidratare, sau de nivelul de dinamism al utilizatorului.”

 

 

Fitbit FlexSfaturi rapide pentru a maximiza beneficiile aplicatiei Fitbit pentru HTC One (M8):

 

 

 

–          Sfat 1: Primul pas poate fi unul mic – Stabileste scopuri mici si usor de pus in practica, le vei indeplini cu brio. Nu planui sa alergi la un maraton inca, incepe cu distante scurte – de la 3 kilometri la 5 kilometri, apoi 10 kilometri si tot asa. Te vei mentine motivat, astfel nu vei renunta cu usurinta, vei merge mai departe.

 

–          Sfat 2: Joc de glezne – Alege sa mergi pe jos, in loc sa calatoresti cu transportul in comun, urca scarile, in loc sa iei liftul. Numarul de pasi recomandat zilnic este de 10.000+[4].

 

–          Sfat 3 – Pozitia de drept! – Vei arde mai multe calorii daca stai in picioare 50% din zi si cel putin o data pe ora[5]. Incearca sa stabilesti intalniri de serviciu in picioare, sunt mai eficiente decat cele in care stai asezat[6].

 

–          Sfat 4 – In echipa cu un prieten – Partenerul de exercitii fizice te mentine motivat[7].

 

–          Sfat 5 – Recompenseaza-te! – Odata ce atingi un tel, principalul premiu este de ordin fizic si mental, dar alege sa investesti in echipament de fitness, merita efortul[8].

 

 

 

[1] Populația globala cu varsta peste 65 de ani se va tripla pana in 2050 (http://www.bbc.co.uk/news/magazine-25968269)

 

[2] Cu peste 70% din populatia lumii estimata sa locuiasca in mediul urban pana in 2050, starea de sanatate in lume va fi determinata preponderant la nivel urban (http://files.lsecities.net/files/2012/06/Cities-Health-and-Well-being-Conference-Report_June-2012.pdf)

 

[3] Lansat pe 25 martie 2014

 

[4]http://www.trendhunter.com/slideshow/healthconscious

 

[5]http://www.trendhunter.com/slideshow/healthconscious

 

[6]http://blogs.hbr.org/2009/07/extreme-techniques-to-shorten/

 

[7]http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/tips-for-getting-exercise-into-your-life/

 

[8]http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/tips-for-getting-exercise-into-your-life/

Bucuresti, 8 mai 2014 –HTC Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.