Vodafone Romania lanseaza programul DISCOVER, prin care tinerii romani pot accede la o cariera de succes in companie si in Grupul Vodafone


Discover               Vodafone Romania lanseaza programul “DISCOVER”, prin care studentii, absolventii si masteranzii romani au acces la o cariera in cadrul companiei si chiar la nivel international.

In fiecare an, tinerii absolventi romani sunt asteptati sa se inscrie si sa candideze pentru un loc in programul Discover. Cei mai buni dintre ei vor fi selectati sa lucreze, timp de 2 ani. pentru unul dintre departamentele: vanzari/marketing, tehnic, financiar sau resurse umane, din cadrul Vodafone Romania. La sfarsitul programului, cei mai performanti candidati vor putea concura pentru un stagiu international de 2 ani, in cadrul Vodafone Group.

“DISCOVER este un program complex de internship si formare profesionala, nu doar un simplu stagiu de practica. Vorbim despre o sansa extraordinara pentru tinerii romani aflati la inceput de cariera de a ajunge sa lucreze nu numai in una dintre cele mai dorite companii din Romania, dar si de a avea o experienta internationala, in una dintre tarile in care Vodafone opereaza, Studentii si absolventii din Romania au astfel, oportunitatea de a invata si de a se forma alaturi de profesionisti, intr-una din cele mai dinamice si inovatoare industrii” a declarat Arun Krishnamurthy, Director Resurse Umane, Vodafone Romania.

Programul DISCOVER se adreseaza studentilor din ultimii ani, proaspetilor absolventi de studii superioare precum si studentilor la master din Romania, indiferent de profilul institutiei de invatamant. Toti cei alesi in programul Discover vor fi remunerati conform grilei de salarizare a Vodafone Romania.

DISCOVER este structurat in 4 etape: procesul de selectie, perioada de internship, perioada de angajare si procesul de selectie globala.

  • Procesul de selectie, care poate dura intre 1-2 luni, implica o serie de teste de inteligenta si logica verbala/numerica precum si probe de evaluare a abilitatilor si competentelor (Assessment Center). La sfarsitul perioadei de testare, candidatii vor sustine un interviu cu unul dintre directorii companiei.
  • Internship: timp de 6 luni, studentii selectati beneficiaza de stagii scurte in diverse departamente pentru a se familiariza cu procesele de lucru. Totodata, fiecare candidat are alocat un mentor si primeste sfaturi privind cariera din partea consultantilor din echipa de resurse umane.
  • Angajarea: dupa perioada de Internship, studentii sunt angajati full-time in cadrul Vodafone Romania pe o perioada de 18 luni. In tot acest timp, rolul se poate schimba, in functie de evolutia si afinitatea persoanei.
  • Selectia globala: la sfarsitul celor 2 ani petrecuti la Vodafone Romania, cei mai buni dintre absolventi vor fi selectati pentru o experienta internationala de 2 ani, intr-una din tarile in care Vodafone activeaza.

Programul DISCOVER a fost lansat, in faza pilot, la inceputul acestui an. Urmatorul proces de selectie va avea loc in mai-iunie 2014. Cei interesati pot trimite deja CV-urile la adresa discover_ro@vodafone.com

Bucuresti, 11 aprilie 2014 – Vodafone Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.