BenQ a lansat proiectorul MH740 ideal pentru prezentari in orice tip de incapere


BenQ MH740_1               BenQ  a lansat pe piata locala proiectorul MH740 cu luminozitate si contrast ridicate, rezolutie Full HD si zoom optic 1,5 x pentru a asigura flexibilitatea in instalare in orice tip de incapere.

 

Luminozitatea de 4.000 de Ansi Lumeni asigura o proiectie vizibila chiar si in birourile cu ferestre generoase, in vreme ce contrastul ridicat, de 11.000:1, pastreaza profunzimea imaginilor. In modul SmartEco, luminozitatea si contrastul sunt ajustate automat pentru reducerea consumului de energie, iar proiectorul consuma doar atata lumina cat este necesara pentru a oferi cele mai bune imagini. Datorita tehnologiei SmartEco, consumul de energie electrica si costurile de intretinere pot fi reduse cu pana la 70% prin caracteristicile de economisire dinamica ce nu prejudiciaza calitatea imaginilor proiectate. Cand nu este activ, proiectorul BenQ MH740 are un consum de energie de 0,5W.

BenQ MH740

Noul proiector BenQ dispune de zoom optic 1,5x care permite utilizatorului sa il instaleze la o varietate de distante fata de ecran, dar si in unghiuri diferite, astfel incat utilizarea acestuia sa nu reprezinte o provocare in niciun tip de camera, nici din punctul de vedere al dimensiunii camerei, nici din cel al luminozitatii. Controlul proiectorului se poate realiza prin reteaua LAN cu ajutorul pachetului software CrestronRoom View®si PJ-Link. Astfel, administratorii de infrastructura IT au accest complet, de la propriul birou, la toate functiile proiectorului.

 

Totodata, proiectorul BenQ MH740 incorporeaza caracteristici dedicate utilizarii in salile de clasa sau sali de conferinte mari. Astfel, proiectorul vine echipat cu modul Eco Blank, ce permite profesorilor sa inchida instant proiectia pe ecran, de la un singur buton de pe telecomanda, atunci cand au nevoie, de exemplu, sa redirectioneze atentia elevilor spre ei. Totodata, proiectorul detecteaza automat daca sursa de semnal dispare cateva minute si opreste alimentarea cu energie electrica, oferind posibilitatea profesorului sa reia proiectia in aproximativ 90 de secunde cu ajutorul functiei Instant Restart. Cand este in stand-by, proiectorul poate fi utilizat ca inlocuitor al unui sistem audio.

BenQ MH740_2

 

BenQ MH740 este construit cu cea mai recenta tehnologie DLP® pentru a suporta functionalitatea 3D prin HDMI v1.4a, ceea ce permite scolilor sa ofere elevilor o experienta completa, prin folosirea ochelarilor 3D activi pentru vizionarea continutului 3D redat de playerul blu-ray.

 

Disponibilitate
Noul proiector BenQ MH740 este disponibil prin partenerii autorizati BenQ din Romania (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution) la un pret estimativ de 6.499 lei.

Bucuresti, 25 martie, 2014 – BenQ Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.