AOC prezinta monitoarele tactile Smart All-in-One cu Android


AOC a2272Pw4t       AOC prezinta doua noi monitoare Smart All-in-One, echipate cu sistemul de operare Android. Modele de 21.5” (54.6 cm) si 23.6” (59.9 cm) din Seria 72 ofera o calitate superioara a imaginii, alaturi de un procesor puternic pentru o experienta Android fara cusur. Navigarea pe Internet, jocurile sau orice tip de aplicatie pot fi rulate direct pe ecranul monitorului, datorita sensibilitatii la atingere. Pentru ca nu este necesara conectarea la PC, acest concept este potrivit atat pentru persoanele in varsta, cat si pentru copii sau pentru cei care doresc un set-up curat si usor de utilizat pentru computerul lor.

Utilizatorii de telefoane mobile care stocheaza fisierele in Cloud se vor bucura la randul lor de posibilitatile monitoarelor mySmart. Cu diagonale de 21.5″ (54.6 cm) si 23,6″ (59,9 cm), modelele din Seria 72 ofera o calitate superioara a imaginii, un procesor puternic pentru o experienta Android fara cusur si un set bogat de functii pentru o solutie All-in-One cu adevarat inteligenta. Monitoarele mySmart All-in-One sunt potrivite atat pentru divertisment, cat si ca solutie interactiva de afisaj in  aeroporturi, banci, lobby-uri de hotel, restaurante si institutii de invatamant.a2272Pw4t-BK_back_to_left

O solutie completa Smart All-in-One

Modelele Full HD integreaza un procesor quad-core de 1.6 Ghz din seria T33 NVIDIA® si ruleaza sistemul de operare Android. Datorita setarii All-in-One, utilizatorii pot naviga pe Internet, se pot juca sau se pot bucura de continut multimedia, fara a fi nevoie de un PC.  Panoul IPS de ultima generatie cu control tactil permite folosirea noilor modele inclusiv ca tablete supradimensionate. AOC a echipat monitoarele All-in-One cu o memorie DDR3 de 2 GB, ce ofera puterea de calcul necesara pentru cea mai buna experienta Android. Memoria Flash de 8 GB ofera suficient spatiu de stocare pentru documente, fotografii si aplicatii; daca este necesar, aceasta poate fi extinsa prin intermediul unui slot pentru un card de memorie SDHD.

 

Monitoarele mySmart All-in-One pot fi conectate prin intermediul porturilor D-Sub si HDMI. Modelele dispun de doua porturi USB de un port micro USB, care permit USB-ului on-the-go sa functioneze ca gazda pentru dispozitivele compatibile, precum imprimante, camere foto sau stick-uri de memorie. Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de apeluri video de inalta calitate, datorita microfonului incorporat, a boxelor de 2 watt si a camerei web HD 720p. In plus, jack-ul de 3,5 mm permite conectarea surselor audio externe. Pentru acces la Internet, modelele dispun de un jack RJ45 si de modul WiFi.

 

Ambele monitoare se bucura de un design minimalist, de culoare neagra, cu detalii argintii, si de un suport ce permite inclinarea la 12° la 55°, pentru un plus de confort.

 

Detaliile tehnice si preturile (fara TVA) sunt incluse in tabelul de mai jos.

 

Specificatii tehnice si preturi recomandate

Model a2272Pw4t

a2472Pw4t

Dimensiunea panourilor 21.5″
(54.6 cm)

23.6″ (59.9 cm)

Pret recomandat 1999 lei

2199 lei

Data lansarii aprilie

aprilie

Procesor

NVIDIATegra T33 Quad Core @ 1.6 GHz

Memorie

2 GB DDR3

Sistem de operare

Android 4.1

Android 4.2

USB

4 x USB 2.0

2 x USB 2.0

1 x Micro USB on-the-go

Stocare

8 GB eMMC Flash (care poate fi extinsa via SDHC)

WiFi

802.11 b/g/n

Conectori

VGA, HDMI,
RJ45 Ethernet
jack audio de 3.5 mm

Cititor de carduri

1 x SDHC

Webcam

720p (HD), incluzand microfon

Difuzoare

2 x 2 W

Panou

ADS (IPS) cu iluminare WLED

Rezolutie

1920 x 1080 @ 60 Hz

Contrast

1000:1 (typ.), 50 M:1 (dyn.)

Luminozitate

250 cd/m²

Timp de raspuns

5 ms GTG

Unghiuri de vizualizare

178° (H/V) (CR≧10)

Unghi de inclinare

12° – 55°

 

Bucuresti, 18 martie 2014 – AOC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.