Koyos.ro printre primii retaileri online care aduc iPhone 5s in Romania


iPhone 5s la Koyos.ro

Ca la fiecare lansare importanta Apple, Koyos.ro se afla in topul primelor magazine online de gadget-uri care vor avea pe stoc noul model iPhone 5s

KOYOS.ro se numara printre primii retaileri online ce vor avea disponibil noul model iPhone 5s produs de Apple, la scurt timp de la lansarea oficiala in Statele Unite ale Americii. iPhone 5s va avea un pret de vanzare de 4.199 lei.

Noul smartphone a fost lansat pe 11 septembrie, alaturi de versiunea mai accesibila 5c. Noile iPhone-uri s-au vandut, in primul weekend de la lansare, in noua milioane de exemplare, stabilind un nou record si demonstrand, inca o data, cererea extrem de mare pentru aceste gadget-uri.

Dana Iorga, director general Koyos.ro: “Stim cat de important este sa oferim clientilor nostri cele mai noi tehnologii si cat de ravnit este, in fiecare an, noul model iPhone. Tocmai de aceea, continuam traditia si, la fel ca in anii anteriori, Koyos.ro se numara printre primii retaileri online ce au noul iPhone 5s in stoc, disponibil la cel mai bun pret de pe piata”.

iPhone 5s redefineste cea mai buna experienta smartphone cu o gama noua de functii si caracteristici intr-un singur corp elegant, subtire si usor. Alaturi de noul procesor Apple A7 pe 64 de biti, compania introduce noi tehnologii precum Touch ID care sunt menite sa imbunatateasca securitatea telefonului si sa usureze deblocarea printr-o simpla atingere a butonului Home. In plus, noul model beneficiaza de o camera foto de 8 megapixeli, cu pixeli cu 15% mai mari si cu obiectiv mai luminos, f/2.2, ce beneficiaza de un blit True Tone.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina dedicata de pe Koyos.ro.

Bucuresti – 26 septembrie 2013 – KOYOS.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.