Samsung introduce in Romania gama de imprimante laser color bazate pe tehnologia NFC


C410W_2

Utilizatorii din Romania vor putea imprima continut direct de pe smartphone

 

Samsung anunta lansarea pe plan local a primelor imprimante laser cu NFC (Near Field Communication), care le permit utilizatorilor sa imprime fotografii si documentele de inalta calitate, direct de pe smartphone-urile lor.

 

Noua gama de imprimante Xpress C410W, disponibila in Romania, este compusa din imprimanta color cu laser C410W, imprimanta multifunctionala color cu laser C460W, cu imprimare si capabilitati de copiere si scanare, precum si imprimanta color cu laser C460FW multifunctionala, care le ofera utilizatorilor oportunitatea de a imprima, copia, scana sau a trimite documente prin fax. Gama C410W a fost proiectata atat pentru casa, cat si pentru birou, fiind dedicata utilizatorilor care vor sa imprime continut folosind smartphone-ul. Aceste trei modele pot imprima pana la 18 pagini pe minut (ppm) in alb-negru si patru pagini color pe minut.C410W_3

 

“Cele mai noi solutii de imprimare dezvoltate de Samsung vin in sprijinul utilizatorilor, pentru ca acestia sa poata imprima fotografii si documente direct de pe telefonul lor. Lansarea pe plan local a noii game demonstreaza angajamentul fata de utilizatorii din Romania de le oferi cele mai recente inovatii Samsung”, a declarat Daniel Brahnea Product Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

 

Seria Xpress C410W se conecteaza wireless cu dispozitivele mobile pentru o imprimare rapida, integrala si convenabila. Utilizatorii pot imprima fotografii, documente, e-mail-uri si continut web printr-o simpla conectare a smartphone-ului lor la imprimanta. Scanarea si trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, usor de realizat pentru ca utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gama.

 

Datorita aplicatiei Samsung Mobile Print utilizatorii pot imprima orice, de la fisiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel sau prezentari PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor.

 

C460FW_1Utilizatorii ale caror smartphone-uri nu beneficiaza de tehnologia NFC sau care nu si-au instalat aplicatia Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, pot utiliza seria Xpress C410W, intrucat aceasta este compatibila cu Google Cloud Print. Aceasta solutie le permite utilizatorilor sa imprime prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent.

 

In plus, utilizatorii de smartphone-uri Samsung GALAXY sau de device-uri din gama Galaxy Tab pot imprima imagini din galeria foto, din fisierele cu documente, de pe e-mail si pagini web.

 

Utilizatorii care isi doresc sa testeze noua gama de imprimante pot veni sambata, 31 august, la Baneasa Shopping City, la insula Samsung. Intre orele 13:00 si 21:00 utilizatorii vor putea sa testeze functionalitatile noii game si sa imprime fotografii direct de pe smartphone.

 

Bucuresti – 29 august 2013 – Samsung Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.