E-Boda anunta parteneriatul cu Seenow pentru servicii de Video on Demand


Tableta E-Boda cu aplicatia Seenow

Incepand cu luna august, aplicatia Seenow va fi preinstalata pe toate smartphone-urile si tabletele E-Boda, impreuna cu 1 luna de abonament inclus

E-Boda si Seenow anunta inceputul unui parteneriat prin care vor oferi continut TV si Video on Demand (VOD). Toate dispozitivele mobile E-Boda cu Android compatibile vor avea preinstalata aplicatia Seenow, astfel incat utilizatorii sa aiba acces la posturi de televiziune locale si internationale, radio, filme, seriale, desene animate si documentare direct pe smartphone-urile si tabletele lor. In prima luna, utilizatorii vor primi acces la sectiunile de continut disponibile pe baza de abonament.

„Utilizatorii romani sunt foarte importanti pentru noi, piata din Romania fiind singura in care E-Boda activeaza. Am realizat acest parteneriat impreuna cu Seenow, pentru a le oferi in continuare continut localizat de calitate direct pe tabletele si smartphone-urile lor,” a declarat Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Integrand aplicatia Seenow pe toate dispozitivele mobile E-Boda compatibile, oferim romanilor acces mai rapid si mai usor la noi tehnologii, cum este si serviciul de VOD, prin care acestia sa se poata bucura de filmele si serialele preferate in orice conditii,”adauga Alexandru Dragoiu.image001

Impreuna cu Seenow, E-Boda aduce continut diversificat tuturor utilizatorilor sai, direct pe dispozitivele lor mobile, indiferent de locul in care s-ar afla. Acestia vor avea posibilitatea sa urmareasca posturi de televiziune romanesti generaliste, printre care TVR, B1 TV, Realitatea TV, RTV, Antena 3 sau Kanal D, posturi TV muzicale sau posturi TV internationale cum ar fi CNN, Comedy Central, canalele AXN si Viasat, TV100, France 24 sau DW, transmise in timp real direct pe smartphone-urile sau tabletele lor, avand nevoie doar de o conexiune la Internet. Pe langa posturile TV, Seenow ofera utilizatorilor si blockbustere hollywoodiene, emisiuni de lifestyle, numeroase seriale si documentare din cele mai variate domenii. Pentru iubitorii cinematografiei romanesti, Seenow ofera o selectie cu cele mai indragite filme cum ar fi faimoasa serie B.D. Nici cei mai mici membri ai familiei nu au fost uitati. In calatoriile lungi, acestia pot vizualiza serialele preferate de desene animate pe tabletele E-Boda deoarece Seenow ofera cele mai populare posturi TV pentru copii, cum ar fi: Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick JR  sau Boomerang.

„Parteneriatul cu E-Boda este, din punctul nostru de vedere, un pas important in incurajarea consumului de continut video pe tablete si smartphone-uri cu adresabilitate in piata locala. Atat Seenow cat si E-Boda sunt branduri romanesti care incearca sa aduca valoare adaugata pietei de tehnologie si media din Romania in beneficiul utilizatorilor. Prin integrarea de continut video adaptat noilor tendinte ale obiceiurilor de consum, ducem mai departe povestea de succes a tabletelor si smartphone-urilor romanesti. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a accesa un serviciu de continut care ofera acces la canale TV, filme si seriale autohtone sau localizate dintr-un singur click pe ecranul preferat,” declara Catalin Clemente, Director de Marketing si Vanzari la Seenow.

Utilizatorii care au deja o tableta sau un smartphone E-Boda, vor primi aplicatia pe dispozitivele lor mobile in urma unui update de firmware, impreuna cu 1 luna de abonament inclus. Primele dispozitive care au primit deja update-ul de software sunt tabletele E-Boda A300 si A380, urmand si celelalte modelele de tablete si smartphone-uri din portofoliul E-Boda. La finalul perioadei promotionale, utilizatorii vor avea acces la serviciul Seenow prin intermediul unui abonament preplatit, acestia avand posibilitatea sa isi aleaga tipul de continut preferat. De asemenea, utilizatorii vor putea accesa gratuit sectiunea extinsa Freezone, unde vor putea urmari peste 20 de canale TV romanesti, emisiuni inregistrate si documentare.

 

Bucuresti, 27 august 2013 –  E-Boda & Seenow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.