HTC lanseaza platforma HTC Change


htc-change-ad

Robert Downey Jr. ghideaza miscarea indrazneata a companiei prin platforma Change, noua pozitionare a marcii

HTC lanseaza astazi cea mai ambitioasa campanie de pana acum. Platforma Change reprezinta o strategie integrata ce se aplica pe termen lung si care sarbatoreste cei 17 ani de inovatie in industria de telefonie mobila. Aceasta va constitui mesajul companiei – acela ca HTC inspira inovatie pentru ca reprezinta “orice iti poti dori”. Dispunand de o gama larga de activitati in domeniul digital, social, de PR si ATL, platforma globala Change va debuta cu o serie de reclame creative avandu-l in centrul atentiei pe Robert Downey Jr.

Cu Robert Downey Jr. ca motor al schimbarii, reclamele creative exploreaza asocierile de cuvinte pline de imaginatie pentru a invoca interes si buzz in randul consumatorilor. Naratiunea il urmareste pe binecunoscutul actor si regizor cum declanseaza o era a schimbarii prin intermediul HTC. Conceput pentru a demonstra rolul HTC ca generator de schimbare, partea de creatie a reclamei va contine o varietate de acronime posibile HTC, inclusiv Humongous Tinfoil Catamaran si Hipster Troll Carwash. Acest lucru va fi sustinut de o serie de activitati de implicare sociala care vor da viata campaniei.

Ben Ho, CMO la HTC: “Inovatia HTC, autenticitatea si indrazneala ne-au tranformat in generatori de schimbare in industria telefoniei mobile si ne-au facut sa lansam ceea ce multe persoane influente din industrie numesc drept cel mai bun telefon din lume, HTC One. Platforma noastra originala si atractiva este diferita si promoveaza aceleasi calitati pentru care telefoanele noastre sunt deja cunoscute. Prin aceasta campanie, subliniem rolul HTC pe piata telefoanelor mobile, acela de a defini schimbarea si de a conduce industria in dezvoltarea celor mai noi si inovatoare tehnologii.”

Filmat in Miami si regizat de Bryan Buckley, regizorul lui Hungry Man, si cu o muzica compusa de studiourile Beacon Street din Los Angeles, prima reclama on-air va fi sustinuta de cea mai mare campanie HTC de pana acum, care include mai multe canale de distributie – social media, TV, print, outdoor, precum si campanii in magazine. Aceasta va fi urmata de o activitate sustinuta de pilonii de comunicare si concentrata pe inovatiile HTC One, o familie de smartphone-uri premiate.

Figura din spatele Change

Recunoscut drept una dintre cele mai populare figuri de pe marele ecran, Robert Downey Jr. a semnat un contract pe doi ani cu HTC. In plus fata de aparitiile in reclame, acesta si-a integrat in proiect si propria personalitate, lucrand indeaproape cu agentia globala a HTC, 171 Worldwide (parte a WPP Group) pentru a modela directia de creatie, pozitiona schimbarea in centrul marcii HTC, oferindu-i o varietate de interpretari unice ale acronimului companiei.

Sarbatorirea generatorilor de schimbare

Platforma se va lansa in trei etape, cu campania de publicitate initiala ilustrand marca HTC cu o abordare ludica a ceea ce inseamna acronimul. A doua faza va cuprinde executii care evidentiaza modul in care inovatiile HTC – cum ar fi BlinkFeedTM, Video HighlightsTM si BoomSoundTM – au schimbat industria de telefonie mobila. Spoturile publicitare care au rezultat se vor concentra pe modul in care produsele HTC permit oamenilor sa genereze schimbare in viata lor.

Schimbarea in mix-ul de media

Prin alinierea cu preferintele audientei vizate de HTC, campania ATL va fi puternic ponderata cu distributii in cinematografe, publicatii media online si digitale.

Evenimente care subliniaza experientele inedite se vor derula in piete de referinta, precum Marea Britanie, Statele Unite si Taiwan si vor aduce la viata mesajul marcii pentru consumatori, care vor putea sa experimenteze singuri interpretarile creative ale HTC. Plecand de la aceasta campanie, pentru consumatori, a fost creata si o aplicatie gazduita pe HTC.com, pentru alegerea aleatoare a . Combinatiile rezultate de cuvinte pot fi partajate prin social media  precum Facebook, Google+ si Twitter, adaugand la varietatea celor introduse initial in campania ATL.

Campania publicitara Change a fost dezvoltata de agentia globala 171 Worldwide a HTC, iar campania media a fost gestionata de M2M Media, a grupului Omnicom. Activitatile de PR sunt asigurate de Nelson Bostock Group pentru regiunea EMEA si de Waggener Edstrom in America de Nord.

Bucuresti – 12 August 2013 – HTC Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.