HP lanseaza serviciul Lifetime Warranty 2.0


hp-300x237HP Lifetime Warranty ii ajuta pe clienti sa isi micsoreze costurile, oferindu-le, in acelasi timp, servicii de suport oricand si oriunde

HP a lansat prima solutie din industrie care le ofera clientilor de retelistica suport non-stop timp de trei ani fara costuri suplimentare, garantand astfel ca acestia dispun de suport de la distanta, oricand si oriunde.

 

Noul serviciu HP Lifetime Warranty 2.0 continua traditia companiei de a oferi garantie pe termen nelimitat pentru toate produsele sale si va asigura suport constant prin telefon pentru solutiile HP FlexCampus, HP FlexBranch si pentru produse de business de dimensiuni mici pe o perioada de pana la 3 ani, toate acestea fiind incluse in pretul de achizitie al produselor respective.

”Astazi, retelele necesita suport constant pentru a putea preveni perioadele de inactivitate si timpii de nefunctionare”, a spus Rob Enderle, analist principal in cadrul Enderle Group. ”Continuitatea afacerilor este esentiala, iar datorita solutiei Lifetime Warranty 2.0, HP devine primul furnizor care include serviciul de suport non-stop prin telefon in contractul curent de garantie ce prevede inlocuirea echipamentelor hardware in cursul zilei lucratoare imediat urmatoare descoperirii defectiunii. HP este primul din  industrie care raspunde nevoilor acelor clienti ce urmaresc sa isi tina costurile sub control si sa asigure totodata functionarea retelei.”

Serviciul HP Lifetime Warranty 2.0 include, de asemenea, optiunea de a inlocui in cursul zilei lucratoare imediat urmatoare echipamente hardware precum ventilatoare si echipamente de alimentare cu energie, alaturi de suport tehnic si actualizari gratuite de software pe durata intregii perioade de utilizare a produsului.

Servicii aditionale care sprijina continuitatea afacerilor

Alaturi de HP Lifetime Warranty 2.0, HP ofera un portofoliu amplu de servicii aditionale pentru clienti, care include:

”Organizatiile cheltuiesc milioane pe servicii de suport menite sa mentina functionarea propriei retele”, a spus Bethany Mayer, Vicepresedinte senior si General Manager in cadrul HP. ”Serviciul Lifetime Warranty 2.0 de la HP face parte din strategia noastra de a pune la dispozitia clientilor nostri solutii potrivite din punct de vedere financiar – practic, noi le oferim acestora confortul de a se putea baza pe suport non-stop, concomitent cu diminuarea costurilor operationale.”

In acelasi timp, HP Lifetime Warranty 2.0 imbunatateste calitatea solutiilor pe care partenerii de distributie le pun la dispozitia clientilor si le permite acestora sa vanda produse si servicii aditionale, accelerandu-le astfel dezvoltarea si cresterea nivelului de profitabilitate.

”Imbunatatirile aduse serviciului HP Lifetime Warranty 2.0 ne ofera o sansa in plus sa punem la dispozitia clientilor nostri solutii cu valoare adaugata”, a spus John Barker, Presedintele Versatile Communications. ”Clientii nostri sunt permanent in cautare de moduri noi si eficiente de sustinere a  infrastructurii, iar serviciul HP Lifetime Warranty 2.0 le asigura acest mijloc.”

Bucuresti, 8 august 2013 – HP Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.