Nokia HERE lanseaza HERE Drive+ pentru toate smartphone-urile Windows Phone 8


nokia_here-640x369

Actualizari ale HERE Drive (+) si HERE Tranzit

 

 

HERE, parte a Nokia, a anuntat ieri, ca urmeaza sa lanseze la nivel global serviciul HERE Drive+ pentru toate smartphone-urile cu Windows Phone 8. Aceasta lansare va extinde beneficiile oferite de HERE Drive+ catre dispozitive din afara gamei Nokia Lumia, pentru a ajuta mai multi oameni sa navigheze catre destinatiile lor cu usurinta si incredere. HERE Drive+ ofera acces la navigatie globala pas-cu-pas, cu ghidare vocala, prin harti offline de inalta calitate si permite utilizatorilor sa ajunga la destinatie in siguranta, chiar si fara o conexiune de date.

“Prin lansarea globala a HERE Drive+ pentru toate dispozitivele Windows Phone 8, vom continua sa extindem serviciile HERE si sa ne confirmam angajamentul de a face experientele HERE disponibile pentru un numar cât mai mare de oameni, a declarat Thom Brenner, Vice President, Windows Phone applications, HERE. “In acelasi timp, aceasta lansare demonstreaza si angajamentul nostru de a continua sa consolidam ecosistemul Windows Phone cu activele noastre din domeniul hartilor.”

“HERE este liderul global in domeniul hartilor, navigatiei si serviciilor bazate pe locatie. Hartile HERE sunt utilizate pentru un numar foarte mare de dispozitive GPS de navigatie prin satelit si solutii de navigatie auto integrate, de la producatori de top din intreaga lume”, a declarat Tim Shepherd, Senior Analyst, Canalys. “Prin livrarea de capabilitati de navigatie de top cu HERE Drive+ pe Windows Phone 8, accesibile offline si cu acoperire globala, HERE aduce o experienta foarte valoroasa si diferentiata pe aceasta platforma.”

Actualizari ale HERE Drive(+) si HERE Transit

Extinderea disponibilitatii aplicatiei de navigatie se coreleaza cu noi versiuni ale HERE Drive(+) si HERE Transit, ambele disponibile spre descarcare din Windows Phone Store in urmatoarele zile. Actualizarea HERE Drive(+) imbogateste experienta cu capabilitati suplimentare precum My Commute, o functie inovatoare ce ajuta utilizatorii sa isi optimizeze rutele parcurse zilnic. My Commute invata traseele zilnice parcurse cu masina si ofera recomandari personalizate de optimizare a rutei, bazate pe conditiile curente de trafic. HERE Drive ofera acum si o optiune de upgrade a licentei de navigatie, de la acoperire locala la acoperire globala, din interiorul aplicatiei.

Cea mai noua actualizare a HERE Transit simplifica si mai mult folosirea transportului public, beneficiind de interfata Windows Phone, care ofera o experienta fluida si un nou mod de vizualizare panoramic. Acest nou design ajuta utilizatorii sa isi planifice rutele mai usor si sa acceseze destinatiile anterioare sau preferate, precum si statiile de transport in comun din apropiere. Aplicatia HERE Transit va fi disponibila pe anumite piete si pentru smartphone-uri cu Windows Phone 8 non-Nokia.

Pentru mai multe informatii legate de noile actualizari, va rugam sa accesati: http://conversations.nokia.com/?p=127543

 Preturi si disponibilitate

HERE Drive (cu licenta de navigatie locala) pentru Nokia Lumia: Disponibila gratuit la nivel global in Windows Phone Store pentru Nokia Lumia 720, 520 si 521, cu optiune de upgrade in aplicatie la licenta de navigatie globala, la pretul de 15,49 euro.

HERE Drive pentru alte dispozitive smartphone cu Windows Phone 8: Disponibila gratuit la nivel global in Windows Phone Store in Canada, Franta, Germania, Italia, Mexic, Spania, Regatul Unit si SUA, cu optiune de upgrade in aplicatie la licenta de navigatie globala, la pretul de 15,49 euro*.

HERE Drive+ (cu licenta de navigatie globala) pentru Nokia Lumia: Disponibila gratuit la nivel global in Windows Phone Store pentru Nokia Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 si 620.

HERE Drive+ pentru alte smartphone-uri cu Windows Phone 8: Disponibila la nivel global in Windows Phone Store, la pretul de 34,99 euro*.

HERE Transit for Nokia Lumia: Disponibila gratuit la nivel global in Windows Phone Store pentru toate smartphonbe-urile Nokia Lumia cu Windows Phone 8.

HERE Transit pentru alte smartphone-uri cu Windows Phone 8: Disponibila gratuit in Windows Phone Store in Canada, Franta, Germania, Italia, Mexic, Spania, Regatul Unit si SUA. Disponibila in Windows Phone Store in Australia, China, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Rusia si Emiratele Arabe Unite, la pretul de 1,99 euro*.

 

*Pentru preturi in moneda locala, va rugam sa accesati Windows Phone Store.

Espoo, FinlandaNokia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.