NVIDIA lanseaza GeForce GTX 760 – performanta si gaming accesibil


GeForce_GTX_760_KV_4 (Large)           NVIDIA lanseaza noua placa video GeForce® GTX™ 760, care a fost proiectata pentru a oferi performanta de top in jocuri si tehnologie exclusiva GeForce GTX pentru numai 1199RON cu TVA.

 

Realizata pentru a oferi frame-rate-uri superioare in cele mai asteptate jocuri pentru PC, precum Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs si Battlefield 4, GeForce GTX 760 reprezinta alegerea evidenta pentru a experimenta gaming-ul high-definition. Bazata pe arhitectura NVIDIA Kepler™ cu o putere de procesare de 2.3 gigaflopi, GeForce GTX 760 este deja cu mult mai puternica in comparatie cu noua generatie de console asteptata sa apara pana la finele acestui an.NVIDIA_GeForce_GTX_760_3gtr (Large)

“Pentru jucatorii ce doresc performanta ridicata si fps-uri mari in jocul favorit, alegerea este clara:  placile video NVIDIA GeForce GTX”, declara Scott Herkelman, Manager General al departamentului GeForce GPU. “La un pret de pornire de numai 1199 RON cu TVA, GeForce GTX 760 introduce un nivel superior de performanta si caracteristici unice, totul la un pret accesibil, pentru ca gamerii sa poate experimenta cele mai noi titluri cu toate detaliile setate la maxim. Este un moment grozav pentru a fi un jucator pe PC!”

 

Pentru a satisface cerintele jucatorilor privind personalizarea si overclocking-ul, GeForce GTX 760 include tehnologia NVIDIA GPU Boost™ 2.0, care creste automat viteza procesorului grafic pentru o performanta sporita. In acelasi timp, aceasta functionalitate adauga posibilitatea controlului asupra temperaturii si ventilatorului precum si rezistenta superioara la supratensiune si optimizari ce vizeaza utilizarea solutiilor avansate de racire pe baza de apa.

 

GeForce GTX 760 include cele mai noi tehnologii de gaming de la NVIDIA, inclusiv motorul PhysX® si solutia anti-aliasing NVIDIA TXAA™. In plus, aplicatia NVIDIA GeForce Experience™ ofera o cale rapida catre cele mai bune driver si include functia NVIDIA ShadowPlay(1). Iar pentru acei jucatori care se multumesc doar cu ce este mai bun, tehnologia NVIDIA SLI® – cea mai completa solutie multi-GPU – vine sa maximizeze nivelul de performanta oferit.

 

In completarea acestor noi solutii, GeForce GTX 760 reprezinta un upgrade important in termeni de performanta fata de precedentele placi video GeForce. Aceasta este de trei ori mai rapida in comparatie cu inca populara(2) GeForce GTX 275 si de doua ori mai rapida fata de modelul GTX 560, oferind astfel o experienta de joc superioara.

 

Disponibilitate si pret:

 

NVIDIA GeForce GTX 760 GPU este disponibila acum la toti furnizorii de profil, inclusiv ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View si Zotac. Lista partenerilor variaza in functie de regiune. Pretul de pornire aproximativ este de 1199 RON cu TVA, si poate fi gasita in ofertele partenerilor eMAG, Mediadot si PC Garage.

 

Pentru mai multe informatii despre cum placile grafice GeForce GTX pot schimba experienta de joc, viziteaza www.geforce.com. Fotografii cu produsele GeForce pot fi gasite pe pagina NVIDIA Flickr.

 

SANTA CLARA, Calif.— 25 iunie, 2013—NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.